MASA CELIBATARILOR

MASA CELIBATARILOR
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 272
Format: 13,5X20
Categoria: Familia

DESCRIERE

Suzanne Schlosberg o denumeste "Marea Criza": 1001 zile fara sex (doar un pic mai putin decat durata mandatului de presedinte al lui Kennedy). Ea trece prin cea mai mare perioada de abstinenta din cate s-au pomenit ... o lipsa acuta de intimitate, de aventuri de-o noapte si de relatii serioase. Intrebarea este de ce? Este oare prea pretentioasa, prea afurisita sau prea timida? Are cumva clamidia? Sau vreo ciuperca urata la picioare? Nu. Este o scriitoare liber profesionista, desteapta si atragatoare care, la treizeci si patru de ani ai sai, a trecut inspaimantatoarea granita intre a fi singur si ... a fi in continuare tot singur.
Acum, pe un ton umoristic, Suzanne ne destainuie adevarata poveste a Marii Crize si a incercarilor sale extreme de a-i pune capat. Ea porneste in lungul si-n latul Statelor Unite in cautarea orasului cel mai potrivit pentru a se cupla cu cineva. Isi analizeaza pe Internet posibilii parteneri asemenea unui agent FBI. Iar cand toate incercarile sale esueaza, isi ia lumea-n cap si-si muta vanatoarea din Pacificul de Sud in tundra Arctica. In cele din urma, singurul lucru care-i mai ramane de facut este sa se intrebe pe sine: Oare chiar am nevoie de un barbat pentru a-mi gasi fericirea?

Pentru fiecare femeie care a fost obligata sa treaca prin umilinta de a sta la MASA CELIBATARILOR la nunta prietenelor sale, aceasta carte reprezinta un adevarat regal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec