Marina

Marina
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba spaniola si note de Ileana Scipione

Carlos Ruiz Zafon este autorul bestsellerului international Umbra vintului.

„Marina mi-a zis odata ca nu ne aducem aminte decit ceea ce nicicind nu s-a petrecut. Avea sa treaca o vesnicie pina sa-i patrund spusele. Dar mai bine sa incep cu inceputul, care in acest caz e sfirsitul.” Asa se deschide romanul Marina, cartea preferata de Carlos Ruiz Zafon dintre toate cele pe care le-a scris, fermecatoare fantezie gotica avind drept fundal Barcelona anilor ’70.

Marina, romanul sau de debut, a fost foarte bine primit de critica si de public. Cadrul romanesc gotic este Barcelona de la sfirsitul anilor ’70; aici se naste prietenia stranie dintre Oscar Drai, un adolescent pasionat de mister si aventura, si tinara Marina, care locuieste cu tatal sau, pictorul German, intr-un mic castel enigmatic. Din cite afla Oscar, cei doi ascund secrete de familie dintre cele mai intunecate, implicind o fabrica de proteze ortopedice, cadavre reanimate, monstri si povesti de dragoste neobisnuite...

„Bun venit intr-o lume misterioasa, unde timpul ia turnuri diabolice, iar umbrele sint intunecate si infricosatoare...”(Carlos Ruiz Zafon)

„Iata o carte care are de toate: dragoste, mister, razbunare... O poveste construita magistral.” (The Philadelphia Enquirer)

„Fanii lui Zafon vor fi incintati de acest roman gotic.” (Publishers Weekly)

„Carlos Ruiz Zafon este cea mai originala voce a romanului spaniol contemporan.” (La Vanguardia)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.220 sec