Marile speranţe. Repovestire după romanul lui Charles Dickens

Marile speranţe. Repovestire după romanul lui Charles Dickens
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 176
Format: 13,7x19

DESCRIERE

Cărţile copilăriei. Nr. 1

Când tânărul Pip, în ajunul Crăciunului, îl întâlneşte din întâmplare pe un puşcăriaş prin mlaştini, nici măcar nu-şi închipuie că viaţa sa se află pe punctul de a se schimba pentru totdeauna. Evenimentele incredibile care au loc după această întâlnire şi povestea stranie a domnişoarei Havisham şi a fiicei sale adoptive Estella au transformat Marile speranţe într-o lectură ce nu poate fi ratată şi asta încă de la publicarea acestei cărţi, din 1860.

Acum, micuţii cititori se pot bucura de o versiune simplificată a romanului lui Dickens, însă nu mai puţin captivantă.Prin seria Cărţile copilăriei dorim să le sădim în suflet copiilor sămânţa de lectură, să îi ajutăm să păşească în lumea minunată a cărţilor fără teama de a se afla pe un tărâm necunoscut.

Această serie de cărţi pentru copii conţine repovestiri după faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dorim să le stârnim copiilor apetitul pentru lectură, astfel încât nu după multă vreme să li se trezească dorinţa de a citi romanul original.

Considerăm că primele impresii contează, de aceea este foarte important ca primele cărţi citite de copii să fie extrem de captivante, să le deschidă porţile către o lume nouă, care să devină în timp un loc de evadare pentru ei, un refugiu în care să se simtă întotdeauna în siguranţă.Credem că pentru formarea tânărului cititor este absolut necesar un program de lectură care să-l stimuleze şi să-l ajute în viitor să studieze cu uşurinţă. De aceea vă propunem pentru început următoarele titluri:

Omul cu masca de fier, repovestire de Oliver Ho după capitolul final din romanul Vicontele de Bragelonne al lui Alexandre Dumas

Black Beauty, repovestire de Lisa Church după romanul original al Annei Sewell

Cocoşatul de la Notre-Dame, repovestire de Deanna McFadden după romanul Notre-Dame de Paris al lui Victor Hugo

Miturile Greciei Antice, repovestire de Diane Namm după versiunile clasice

Odiseea, repovestire de Tania Zamorsky după epopeea lui Homer.Titlu original: Classic Starts: Great Expectations. Retold from the Charles Dickens original by Deanna McFadden
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 176 / Format: 13, 7 × 19 cm
Traducător: Mihnea Gafiţa
Copertă: / Ilustraţii de Eric Freeberg
ISBN: 978-606-588-328-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cartile Copilariei - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1089 sec