MARILE MISTERE ALE ISTORIEI

MARILE MISTERE ALE ISTORIEI
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: a II-a
Pagini: 296

DESCRIERE

Istoria este plina de mistere, de necunoscute, de enigme. De la inceputul omenirii, in episoadele confirmate sau in miturile imposibil de verificat, persista zone de umbra si evenimente obscure care nu si-au gasit alte explicatii decat cele furnizate de versiunea oficiala a istoriei si de cei care o descriu.
Secretele sunt facute pentru a nu fi niciodata dezvaluite. Totusi, istoria este constituita tocmai din ceea ce ramane secret. Caraile de istorie sunt populate de foarte multe personaje, desi importanta lor este in fond destul de mica in comparatie cu a celor care navigheaza printre randurile invizibile sub semnul secretului, si traiasc ascunsi. Tradari, ambitii, iubiri tainice, comploturi, manipulari, minciuni, pasiuni stranii
Marile mistere ale istoriei va dezvaluie, gratie ultimelor descoperiri, existenta unor personaje a caror putere tainica a fost echivalenta cu cea a unui rege sau a unui presedinte.
Marile mistere ale istoriei dovedesc ca exista foarte des un alt adevar decat cel cunoscut indeobste, un adevar mai putin evident decat pare, in orice caz, un adevar de cele mai multe ori absent din amfiteatrele universitare.
MARILE ENIGME FAC DIN ISTORIE UN ROMAN PASIONANT.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec