Margaret Thatcher. Portretul Doamnei de Fier

Margaret Thatcher. Portretul Doamnei de Fier
Preț: 14,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Capital

DESCRIERE

Această biografie descrie în detalii atent alese viaţa lui Margaret Thatcher, realizările sale ca prim-ministru britanic şi parcursul său de după retragerea din funcţie, oferind un portret adecvat al Doamnei de Fier.

După declinul Marii Britanii din anii 1978-1979, venirea la putere a lui Margaret Thatcher şi câştigarea a trei mandate succesive de prim-ministru au însemnat o revigorare a economiei şi societăţii britanice. Doamna de Fier a fost un lider de nivel mondial şi un model de om politic al secolului XX.

ZECE LECŢII STRATEGICE ESENŢIALE OFERITE DE MARGARET THATCHER:
1. RESPECTĂ UN COD MORAL PUTERNIC
2. SIMPLIFICĂ ŞI COMUNICĂ
3. COORDONEAZĂ, DAR ASCULTĂ ÎNTOTDEAUNA
4. DEZVOLTĂ POLITICI FIREŞTI
5. CONSTRUIEŞTE-ŢI STRATEGIA DIN TIMP
6. FĂ-ŢI O ECHIPĂ PUTERNICĂ
7. FOLOSEŞTE-TE DE ÎMPREJURĂRI
8. FĂ-ŢI ALIAŢI CREDINCIOŞI
9. PREGĂTEŞTE-TE ÎNAINTE DE A AJUNGE LA PUTERE
10. AI RĂBDAREJOHN BLUNDELL este director general al Institute of Economic Affairs (IEA) din Londra. A studiat la King’s School din Macclesfield şi a absolvit London School of Economics. După terminarea studiilor, a petrecut peste zece ani lucrând în Statele Unite, unde a contribuit la punerea bazelor unor instituţii precum Institute for Children în Boston, Institute for Justice în Washington, D. C. şi Buckeye Institute din Dayton. De asemenea, face parte din consiliul director al mai multor societăţi importante de pe piaţa SUA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.078 sec