Marele taine ale pamantului romanesc Vortexul sacru si arborele vietii dacic

Marele taine ale pamantului romanesc Vortexul sacru si arborele vietii dacic
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Marele taine ale pamantului romanesc
Vortexul sacru si arborele vietii dacic
Remer Ra

Aceasta lucrare va va aduce la cunostinta doua dintre cele mai mari taine pe care acest pamant, si implicit acest neam, le detine de mii de ani. Aceste informatii urmau sa fie cunoscute catre sfarsitul acestui deceniu dar, datorita precipitarii unor evenimente din spatiile subtile (si implicit din spatiile cauzale), ele sunt transmise cu cativa ani inainte.
Cele doua mari taine - banda directoare a anahatei planetare si arborele vietii dacic, vor avea darul de-a declansa reactii extrem de puternice in sufletele unor persoane. Vor actiona ca niste declansatori pentru programele lor evolutive.
Intrarea sistemului nostru solar in banda energetica de inalta frecventa vibrationala (asa-numita "centura fotonica") a determinat o serie de dinamici energetice la nivelul intregii planete. Centrele sale energetice (chakrele) - Geea este si ea un organism viu, se deschid acum din ce in ce mai mult. Anumite dinamici energetice isi intetesc activitatea. Altele sunt initiate chiar de aceste schimbari... Intr-un cuvant, lucrurile se precipita pentru ca energiile devin din ce in ce mai puternice!
La nivel uman, toate acestea determina o serie de dinamici. Primul proces care se declanseaza este cel de purificare. Purificarea inseamna eliberarea de negativitate, de balast, de conditionari, de temeri, de atasamente de tot felul etc. Purificarea este un proces necesar. Dupa acest proces urmeaza cel de echilibrare, de armonizare intre interior si exterior, de deschidere fata de sferele superioare omului.
Pentru unii va fi mai usor, dar pentru altii... mai greu!

Detalii produs:
Nr. pag.: 256, scheme color
Dimensiuni: 13x20 cm

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec