Marele potential uman. Pasind in propria lumina

Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 320
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

În timp ce privesc la realitatea voastră umană de la începutul Secolului 21, fac o referință încrucișată a posibilităților voastre trecute și viitoare. În ceea ce privește potențialul vostru genetic, nu am nicio îndoială că sunteți limitați de manipularea pe care v-au făcut-o annunaki. Ea se află în ADN-ul vostru. În timp ce văd posibilitățile voastre trecute și viitoare, situația care mi se pare interesantă este centrată în jurul dezvoltării științelor voastre genetice. Știința și tehnologia voastră s-au dezvoltat până în punctul în care puteți manipula informația genetică. Acesta este atât un lucru pozitiv, cât și unul negativ. Dacă ar fi să descriu atmosfera mentală curentă a lumii voastre dezvoltate, aș descrie tensiunea palpabilă dintre cei care vor să rămână credincioși manipulării annunaki – iar prin asta mă refer la cei care au nevoie să își servească ideea pe care și-au făcut-o despre zei. Religiile fundamentaliste simt ceea ce urmează să se întâmple în curând și nu vor să aibă de a face cu acest lucru.

Iar ceea ce urmează să se întâmple este descoperirea manipulării annunaki în codonii ADN-ului vostru. Acest fapt va avea loc peste circa 25 de ani în viitorul vostru. Dat fiind că helixul dublu de ADN uman este „cartografiat” și înțeles în toate complexitățile lui, va fi descoperită o mică anomalie. Aceasta este manipularea annunaki.

Ce moment puternic va fi acesta în viitorul vostru, când sursa întemnițării voastre va fi descoperită prin intermediul științei! Va exista multă polarizare între cei care doresc să rămână credincioși „voinței lui Dumnezeu” (agendei annunaki) și cei care doresc să se elibereze pentru a deveni dumnezei și dumnezeițe creatoare.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec