Marele Gatsby (Editie limitata)

Marele Gatsby (Editie limitata)
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 216
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de George Volceanov

Romanul Marele Gatsby se bucura de o noua ecranizare in anul 2013, avindu-i in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan si Joel Edgerton, in regia lui Baz Luhrmann.
Distribuit de MediaPro Distribution, filmul 3D va fi lansat in Romania in data de 17 mai.


Aici puteti vizualiza trailerul filmului

Nick Carraway, un tinar fascinat de visul american, proaspat venit la New York si doritor de succes, impartaseste povestea transformarii lui James Gatz in Jay Gatsby.
Pe fundalul unei Americi prospere dar haotice, Gatz, minat de mirajul iubirii fata de Daisy Buchanan, isi schimba viata, devenind din student la Oxford gangster, traficant de alcool si apoi milionar. Iubirea sa pentru Daisy nu se implineste insa; ramine povestea donquijotesca a Marelui Gatsby, desfasurata odata cu un iluzoriu, nesfirsit American dream.

„Romanul lui Fitzgerald ilustreaza un episod anume din spectacolul civilizatiei americane si o face cu ironie, cu patos si cu farmec. Marele Gatsby este povestea captivanta si stralucitoare a epocii jazzului.” (The New York Times Books of the Century)

„Din punctul meu de vedere, Marele Gatsby este primul pas inainte pe care l-a facut proza americana dupa romanele lui Henry James.” (T. S. Eliot)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec