Marele dictionar al bolilor si afectiunilor

Marele dictionar al bolilor si afectiunilor
Preț: 63,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 558
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Marele dictionar al bolilor si afectiunilor - Cauzele subtile ale imbolnavirii. Jacques Martel


Acesta este un dicţionar complet, revizuit, al bolilor şi al afecţiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente şi emoţii.

…lucrarea de fata are scopul de a facilita înţelegerea simbolică, realizată de creier, care ne ajută să conştientizăm conflictul ce generează o anumită boală.

Toate acestea, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare şi de integrare, condiţii prealabile şi necesare vindecării.

Acest dicţionar este un instrument pentru deschiderea conştiinţei şi pentru studiu, nu doar pentru sine, ci şi pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradiţional, fie de medicină alternativă.

Cartea poate fi un instrument de înţelegere, de investigare şi de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.

Astfel ne putem redobândi sănătatea, starea de bine şi bucuria de a trăi.

Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicată în carte pentru a citi paragrafele care îl interesează, pentru a aduce o schimbare benefica, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gândurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflată la originea afecţiunii, pe plan conştient sau inconştient, ajutând astfel procesul de vindecare.

Conferenţiar emerit din anul 1978, Jacques Martel activează ca psihoterapeut şi organizează ateliere de dezvoltare personală începând din anul 1988.

Formarea sa îl ajută să adauge o parte practică intuiţiei şi experienţei pe care le-a dobândit în munca cu oamenii.

Experienţa sa de psihoterapeut este completată de formarea ca specialist în tehnica respiraţiei conştiente de care beneficiază participanţii la atelierele, la conferinţele sau la şedinţele individuale pe care le organizează.

Activităţile sale de desfăşoară în Québec, Canada precum şi în Europa.

Acest dicţionar al său, tradus acum şi la noi în ţară, este best-seller în multe ţări ale lumii.

…………………………………

Fragment din carte:

Alexie congenitala

Alexie congenitala sau cecitatea verbala este o incapacitate patologica de a citi. fie pot citi literele, dar nu si cuvintele intregi, fie citesc toate cuvintele dintr-o fraza, dar nu inteleg sensul.

Daca sunt afectat de aceasta boala, este posibil sa am o preocupare mare sau o atentie exagerata fata de gandurile mele.

Daca imi concentrez atentia pe aspectele din viata mea mai putin importante, risc sa sufar si sa fiu inchis infranandu-mi astfel evolutia.

Am o mare nesigranta fata de necunoscut. Nu am putere asupra vietii mele si simt un gol imens.
Autor: Jacques Martel

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.084 sec