Marea criminalitate in contextul globalizarii

Marea criminalitate in contextul globalizarii
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2013
Pagini: 350
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Ianuarie 2013


Fenomenul mondializarii economice, culturale si socio-politice si de planetarizare ecologica comporta si o globalizare a crimei.

Extinderea criminalitatii internationale presupune nu numai elaborarea de strategii comune de prevenire si combatere eficienta a sa, dar si o interactiune intre, pe de o parte, cercetarea stiintifica in domeniu, si pe de alta, institutiile responsabile in materie.

Campul de investigare care se ofera astazi si astfel cercetarii criminologice a devenit imens. In fata provocarilor globalizarii, criminologia si justitia penala trebuie sa se adapteze pentru a contribui la construirea unei lumi in care valorile esentiale ale culturilor diverse sa fie garantate.

Aceste chestiuni fac obiectul comunicarilor sustinute in cadrul Conferintei cu participare internationala Marea criminalitate in contextul globalizarii si reunite in cadrul acestei lucrari. Informatiile valoroase cuprinse in paginile lucrarii constituie un pretios punct de plecare in activitatea specifica a specialistilor angrenati in acest demers, generand mari provocari teoretice si evidente implicatii practice.
Date tehnice

Titlu: Marea criminalitate in contextul globalizarii
Pret: 42,00 RON
ISBN: 978-606-673-000-6
Format: Academic
Pagini: 350

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec