Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipularea: Proiectul Philadelphia/Montauk - Al doilea volum al colecției The Alien Hunter Group - Emil Strainu

Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipularea: Proiectul Philadelphia/Montauk - Al doilea volum al colecției The Alien Hunter Group - Emil Strainu
Preț: 58,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-90100-4-4
Anul publicării: 2020
Pagini: 336
Categoria: Mister

DESCRIERE

Într-o perioadă în care contactele cu civilizațiile extraterestre par să nu mai constituie un subiect tabu, apariția unei cărți care să prezinte principalele rase de extratereștri cunoscute era cumva așteptată. Autorul care să aducă această informație inedită publicului român era cumva de la sine înțeles: generalul bg. (rez.) Emil Străinu, cel mai cunoscut specialist român în domeniul OZN, radiolocației, armelor geofizice, climatologice și psihotronice. 

În cercurile restrânse ale ufologilor și ale serviciilor secrete însărcinate cu monitorizarea interacțiunilor extratereștrilor cu pământenii era cunoscut de multă vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB în anii 1930 pentru pregătirea agenților din teren și actualizat de-a lungul vremii. Manualul secret a circulat în mai multe versiuni și în mai multe limbi străine; dr. Emil Străinu le-a studiat pe toate și a efectuat, pentru lucrarea față, o sinteză a acestor variante, ilustrată cu imagini în premieră ale diverselor rase de extratereștri.

În partea a doua a acestei cărți, accentul este pus pe analiza informațiilor legate de experimentul Philadelphia și proiectul Montauk cu scopul de a discerne adevărul din spatele manipulării făcute prin intermediul mass-media și al serviciilor secrete americane.

Lucrarea conține și o inserție color – imagini care vă vor surprinde negreșit!

Emil Străinu

Emil Străinu este general de armată în rezervă, specialist recunoscut internațional în domeniile radiolocației, ufologiei, războiului geoclimatic-geofizic, războiului psihotronic, cunoscut realizator de emisiuni de radio și de televiziune pe tematica științelor neconvenționale, scriitor și inventator. Distins cu peste 60 de premii internaționale și cu prestigioase medalii naționale și internaționale pentru cercetările în domeniile sus-amintite.
Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN), al Asociației Române pentru Cercetări Psihotronice (ARCEPS), al THE ALIEN HUNTER GROUP.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec