MANUALUL MERCK. EDITIA A XVIII-A

MANUALUL MERCK. EDITIA A XVIII-A
Preț: 229,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 3000
Categoria: Umana

DESCRIERE

COLECTIA: MEDICINA UMANA (SPECIALISTI, PRACTICIENI,STUDENTI)

34 de capitole noi printre care:

suport nutritional

durerea de gat si de spate

sistemul nervos autonom

endocrinologia reproducerii masculine

fracturi, dislocari si intinderi musculare

notiuni de medicina legala

moartea subita la sportiviO echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultanti si autori.Cea de-a XVIII-a editie a Manualului Merck ofera recomandari practice, specifice privind diagnosticul si tratamentul. Materialul a fost astfel structurat si organizat pentru a ajuta cititorul sa gaseasca subiectul dorit cat mai usor. Fiecare subiect a fost actualizat, iar multe au fost complet rescrise, astfel incat descrierea sa fie mult mai clara din punct de vedere anatomo-fiziologic, etiologic, al diagnosticului, prognosticului si tratamentului.informatii medicale utile, plecand de la cele fundamentale, precum anatomia, pana la descrieri usor de inteles ale unor boli complicate

manualul este organizat pe sectiuni

anexele includ informatii referitoare la aspectele legale, analizele medicale obisnuite, denumirea comerciala a medicamentelor, tabele de masuri si greutati, 214 pagini de indexManualul Merck este publicat de compania de produse farmaceutice Merck&Co., Inc.

A fost tradus in 17 limbi, si vandut in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea.

Manualul Merck de diagnostic si tratament este un tratat de referinta in literatura medicala din lumea intreaga, iar aparitia lui in limba romana constituie un eveniment deosebit, meritul fiind al Grupului Editorial ALL, care, dupa publicarea editiei a XVII -a (editia centenara), aduce in fata cititorilor o noua editie complet revizuita si adaugita. Lucrarea acopera multe dintre domeniile medicinei, fiecare specialitate fiind abordata complet, de la notiuni de etiologie si fiziopatologie pana la metode de explorare, diagnostic si tratament. Manualul Merck nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui student la medicina sau medic de orice specialitate.

Prof. univ. dr. Adrian Georgescu

Aparitia unei noi editii, a XVIII-a, a renumitului Manual Merck de diagnostic si tratament reprezinta un eveniment editorial. Manualul Merck ofera informatii clinice utile medicilor practicieni, rezidentilor, studentilor la medicina si altor categorii de personal din sistemul sanitar, acoperind toate subiectele pe care le presupune o carte de medicina, continand informatii detaliate de medicina interna, obstetrica si ginecologie, urologie, neurologie, pediatrie, psihiatrie, dermatologie, otorinolaringologie, precum si o serie de subiecte speciale.

Prof. Dr. Petrache Vartej
Data aparitiei: 18.01.2010
3000 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec