Manualul dispozitivelor free energy

Manualul dispozitivelor free energy
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 320

DESCRIERE

''Manualul dispozitivelor free energy - O compilatie de patente si rapoarte''

Exista o poveste foarte frumoasa despre sosirea lui Cristofor Columb în America. în 1942, Columb a ajuns în insulele din Caraibe unde, la început, a fost primit ca un zeu.

Dupa ce a debarcat si a stabilit o legatura de prietenie cu seful tribului de pe insula, acesta a îndraznit sa îl întrebe cu ce a ajuns pâna acolo. Columb i-a aratat cu mâna cele trei corabii cu care traversase Atlanticul.

Uluit, a constatat ca seful tribului nu putea sa le vada, dupa cum nu le vedeau nici ceilalti bastinasi, care priveau prin vasele lui ca si cum acestea nu ar fi existat. Cu un efort considerabil, vraciul tribului a reusit sa le zareasca privind cu coada ochiului si i-a învatat si pe ceilalti cum sa priveasca pentru a le vedea.

Este o poveste uluitoare despre un mod de a privi lumea care ne limiteaza viziunea si ne împiedica sa percepem lucruri de cele mai multe ori evidente. Am fost învatati în scoala (unde ar fi trebuit sa ni se largeasca orizontul) ca energia se poate produce doar prin arderea unor combustibili sau prin alte metode distructive.

Cum altfel decât nociva am putea numi o metoda de a furniza energie când ea distruge însasi sursa din care provine?

La sfârsitul secolului al XIX-lea, Nikola Tesla - un geniu al stiintei, o fiinta libera si neîngradita de teoria câmpului electromagnetic (care nu exista la acea vreme) - a emis ipoteza existentei unui câmp eteric din care putem extrage direct energia electrica de care avem nevoie, fara sa mai transformam în electricitate caldura sau lucrul mecanic.

În plus, energia electrica obtinuta astfel nu numai ca nu este distructiva (nu se atinge de rezervele fizice ale planetei), ci este benefica pentru sanatatea oamenilor, este la îndemâna oricui si o putem extrage GRATIS direct din acest eter, cu ajutorul unor dispozitive destul de simple.

Vibratia energetica a acestor surse care extrag energia direct din eter este profund benefica si influenteaza pozitiv persoanele care intra în contact cu ea.

Câtiva ani mai târziu, Tesla a construit si a demonstrat practic ca teoriile pe care el le-a formulat sunt perfect valabile, ca se pot construi astfel de surse energetice, ca ele nu sunt complicate si pot fi folosite de oricine.

Cum e posibil ca genialul Tesla, care a dat omenirii un dar comparabil poate cu focul lui Prometeu, sa fie dat uitarii? Descoperirile sale sa fie neglijate si tinute în secret?

Omenirea sa o ia pe un drum distructiv si nesanatos? Când aceasta energie se poate extrage gratuit (free energy) de oriunde, cum de planeta noastra este brazdata de fire care transporta energia cu costuri uriase si cu o risipa foarte mare, facându-ne dependenti de acest mod de a produce energia electrica si creând o clasa de oameni care controleaza energia pe planeta si, în consecinta, detin puterea?

Dupa Tesla, multi cercetatori au intuit si înteles geniala abordare si au încercat sa promoveze aceste idei. Au creat noi modalitati de a extrage energie din eter (akasha), au construit noi dispozitive, au descoperit alte fenomene, unele dintre ele cu adevarat spectaculoase. Cum de fizica, stiinta moderna, nu îi pomeneste pe niciunul dintre ei?

Cum e posibil sa fim orbi cum erau bastinasii din insulele Caraibe? Sa avem la îndemâna modalitatea de a folosi o sursa de energie care ne-ar rezolva toate problemele, ne-ar oferi libertatea de a face ce vrem, independenta ca fiinte umane, iar noi sa alegem o cale distructiva, care ne face rau atât noua, cât si planetei si urmasilor nostri? Ce mostenire vom lasa copiilor si nepotilor nostri daca distrugem putin câte putin aceasta planeta care ne-a dat viata?

Folosind acest mod de a accesa energia direct din akasha, poate ca nivelul nostru de constiinta se va trezi si vom întelege cum sa accesam orice din acest suport nevazut care este eterul cosmic: mâncare, haine, sanatate, poate chiar si evolutie spirituala. Atunci stiinta ar deveni într-adevar constructiva si ne-ar ajuta sa ne descoperim natura noastra interioara.

Poate ca nu sunt departe zorii unei astfel de epoci si cartea de fata este o treapta în aceasta directie.

În prezenta lucrare veti gasi unele dintre cele mai importante descoperiri în domeniul free energy, precum si numele celor mai importanti cercetatori care, de-a lungul timpului, au înteles ca doar raportându-se la acest eter se poate produce energie într-un mod armonios si benefic.

V-ati gândit vreodata ca neluând atitudine si acceptând metodele distructive de a utiliza energia ne meritam soarta si devenim complicii celor care ascund aceste lucruri si au interes ca noi sa fim ignoranti?

Sunt descrise fenomene simple, unele dintre ele la îndemâna oricui. Multe dintre ele au fost patentate; veti gasi aici aceste patente, dar si multe alte idei.

Nu în ultimul rând, trebuie sa admiram curajul unui om ca David Hatcher Childress, care a avut puterea sa adune aceste informatii si sa publice lucrarea de fata.

Fie ca lectura acestui material sa va deschida noi orizonturi si sa va faca mai buni! (EMIL STRAINU)

TEHNOLOGIA TESLA Sl GENERAREA ENERGIEI RADIOIZOTOPICE

...principiile fundamentale ale rezonantei electrice, enuntate pentru prima data de Nikola Tesla la sfârsitul secolului al XIX-lea, sunt aplicate în cadrul acestei metode de generare a electricitatii pe baza radioactivitatii naturale. Nucell Inc., filiala Peripheral Systems Inc. din Portland, Oregon, a primit un patent în mai 1989, pentru un oscilator nuclear rezonant (FIGURA 1). în general, oscilatorul nuclear rezonant este un circuit RLC acordat astfel încât sa oscileze pe propria sa frecventa de rezonanta.

Energia în exces rezultata în urma pierderilor operationale este preluata de o sursa radioactiva si adusa în circuit printr-un fenomen denumit efectul beta-voltaic. Curentul electric este scos din oscilator printr-un transformator care adapteaza impedanta pentru a genera electricitate de înalta frecventa într-o forma care sa poata fi utilizata pentru a alimenta o anumita sarcina.

Efectul beta-voltaic poate fi definit drept transformarea radiatiei ionizante în energie electrica folosind un material sau o combinatie de materiale. Radiatia absorbita în proximitatea oricarei bariere de potential va genera perechi electron-gol care, la rândul lor, se vor deplasa printr-un circuit electric sub influenta unei diferente de potential electric.

Energia de înjumatatire radioactiva este cu câteva ordine de marime mai mare decât energia chimica. Din acest motiv, aceasta tehnologie promite sa produca surse care sa aiba un volum redus, o greutate redusa, o densitate energetica mare si sa fie economice pe termen lung si foarte fiabile.

Dispozitivele care transforma energia de înjumatatire radioactiva direct în energie electrica nu reprezinta o noutate. (A se vedea FIGURA 2.) Primele experimente cu Celula Beta au fost facute de Moseley în 1913, iar de-a lungul anilor au fost concepute multe modele si metode. Aceasta tehnologie a fost posibila datorita naturii electrice a dezintegrarilor alfa si beta. (FIGURA 3)

...cea mai simpla forma de baterie nucleara este Celula Burke. Aceasta consta într-o baterie conventionala si o sarcina conventionala, conectate printr-un conductor radioactiv. Daca analizam acest montaj, observam ca întreaga putere disipata în sarcina nu provine de la baterie. Examinând mai atent, constatam ca exista o amplificare de curent în interiorul conductorului radioactiv.

Acest fenomen este cunoscut sub denumirea de efectul beta-voltaic si poate fi explicat mai bine cu ajutorul FIGURII 4. Pentru cazul simplu din acest exemplu, vom amplasa sursa radioactiva (orice emitator de tip alfa sau beta) în exterior, separata de un fir de argint. Bateria din FIGURA 3 produ¬ce o tensiune electromotoare (emf) în fir; ca urmare, electronii de conductie din interiorul firului vor dezvolta o miscare uniforma.

Prin definitie, intensitatea curentului electric reprezinta numarul de particule încarcate (electroni) care trec printr-o suprafata data într-o anumita perioada de timp, iar unitatea de masura este amperul.

O particula beta este absorbita în momentul în care aceasta se ciocneste de structura moleculara a cuprului, generând electroni liberi. Aceasta avalansa de electroni continua pâna când particula beta (electronul) se opreste.

O singura particula beta emisa din atomul de strontiu-90 care este absorbita în cupru va genera 80 000 de ioni pe o distanta de 0,030 inchi. In momentul în care acesti electroni sunt scosi din retea, ei devin electroni liberi în interiorul firului si se deplaseaza dirijat sub actiunea fortei electromotoare, generând o avalansa de electroni care se deplaseaza uniform, indiferent de unghiul lor de incidenta. Aceasta crestere a numarului de purtatori de sarcina aflati în miscare se masoara drept crestere a intensitatii curentului electric.

De asemenea, se constata o scadere a rezistentei firului si o crestere a conductibilitatii sale, iar intensitatea curentului este direct proportionala cu tensiunea acestuia. Cu alte cuvinte, intensitatea creste odata cu cresterea tensiunii. Acest lucru se datoreaza intensificarii fluxului electromagnetic, care actioneaza asupra unui numar mai mare de electroni din avalansa.

...in FIGURA 5 este prezentat schematic convertorul beta-voltaic de baza. Electrodul A are o sarcina pozitiva, iar electrodul B, una negativa, diferenta de potential fiind asigurata prin mijloace conventionale. între cei doi electrozi se stabileste un câmp electric - vom numi aceasta zona jonctiune. Jonctiunea este, asadar, un mediu io¬nizat corespunzator, expus bombardarii cu particule emise de sursa radioactiva.

în general, introducerea într-un câmp electric a unor ioni, proveniti din orice fel de sursa, va genera un curent electric pe baza binecunoscutelor principii chimice sau fizice, iar acest lucru se poate explica foarte bine prin efectul beta-voltaic. Energia rezultata în acest circuit nu provine de la ionii în sine, ci mai curând din actiunea asupra circuitului pentru a genera acesti ioni, actiune cunoscuta drept potential de ionizare al materialului respectiv.

Asupra unui atom neutru trebuie sa se actioneze cu o anumita forta pentru a elibera electroni (pentru a ioniza atomul). Aceasta actiune se manifesta prin cresterea energiei potentiale si poate fi exploatata înainte de a permite ionilor si electronilor sa se combine din nou.

Nici câmpul electric, nici electrozii si nici jonctiunea nu furnizeaza energie în cadrul efectului beta-voltaic. Energia este produsa de generatorul ionic - nu conteaza daca mecanismul este unul chimic, electromagnetic sau nuclear.

Cu alte cuvinte, sa presupunem ca iradiem conductorul cu particule beta. Pe masura ce aceste particule patrund în conductor, ele se ciocnesc cu electronii din structura conductorului, rezultând un transfer de energie catre acesti electroni, care vor fi excitati la un nivel energetic superior din banda de conductie.

Acum, sa vedem cum aplicam acest fenomen la dispozitivul nostru. FIGURA 6 ilus¬treaza un circuit LC clasic, compus dintr-un inductor si un condensator. Teoretic, daca acest circuit LC ar fi supraconductor, un impuls electric aplicat din exterior ar produce o oscilatie LC care ar continua la nesfârsit, întrucât nu exista pierderi la nivelul sistemului.

însa, circuitul nostru LC nu este supraconductor, iar oscilatia se atenueaza datorita pierderilor inerente într-un circuit LC. Pentru a reduce aceste pierderi inerente, reglam circuitul pentru a rezona la frec¬venta autorezonanta a inductorului. In felul acesta, reactantele inductiva si capaciti-va se anuleaza, ramânând numai pierderile ohmice (în rezistenta).

Daca aplicam o sursa radioactiva ca parte componenta a unui circuit LC, la fiecare ciclu oscilator, curentul electric se va amplifica direct proportional cu activitatea sursei. Pentru a obtine o oscilatie întretinuta, este suficient sa aducem în sistem o cantitate de energie egala cu pierderile din sistem. In acest moment, dispunem de un oscilator autoîntretinut pe care l-am numit Nuclear Powered Oscillator (oscilator cu energie nucleara).

Teoria unificata a particulelor

(Nota editorului: Inventatorul Joe Newman a stârnit o multime de reactii cu dispozitivul sau pe baza de "particule magnetice"; multi oameni au citit despre teoriile inventatorului, prezentate de Sam Taliaferro în revista MAGNETS (mai 1986) si în cartea pe care a publicat-o.

In principiu, Joe Newman sustine ca particulele magnetice sunt de natura giroscopica. Aici trebuie sa amintim teoria lui John Griggs din Prineville, statul Oregon, care a elaborat o versiune interesanta a teoriei unificate a particulelor (TUP), pe care suntem încântati sa v-o prezentam integral.

Domnul Griggs si-a conceput teoria în 1954, dar a extins-o si a îmbunatatit-o de-a lungul timpului. Redam în continuare un fragment din scrisoarea sa catre acest editor, ca prefata la versiunea îmbunatatita din 1985.)

...lucrarea de fata a fost elaborata acum noua ani, pornind de la un aspect marunt, dar important din teoria unificata a particulelor, care începuse sa ma preocupe (în septembrie sau octombrie 1954), in primul rând din cauza ca aveam îndoieli cu privire la explicatia oferita de teoria relativitatii restrânse legata de constanta vitezei luminii pentru toti observatorii (indiferent de starea de miscare etc); în al doilea rând, acest lucru s-a datorat scepticismului meu în legatura cu explicatia gravitationala oferita de teoria relativitatii generaliza¬te, adica asa-numita curbura a spatiului-timpului. O umbra de atenuare functioneaza mult mai bine! Timp de treizeci ani, am fost ridiculizat.


Cuprins: Manualul dispozitivelor free energy

Prefata ... 9

1. Nikola Tesla si free energy ... 11
2. Un motor cu magnet permanent, anul 1269 d.Hr. ... 33
3. Energia neconventionala si metode de propulsie ... 63
4. Generatorul monobloc Faraday: rezultatele cercetarii ... 85
5. Polarizarea macroscopica în vid ... 105
6. Generatorul Adams cu motor electric pulsatoriu ... 125
7. Generatorul free energy homopolar ... 145
8. Fenomenul generarii de sarcina electrica prin rotatia spatiala ... 169
9. Motorul magnetic Worthington ... 177
10. Convertorul elvetian M-L ... 201
11. Teoria unificata a particulelor ... 209
12. O selectie de patente ... 231
13. Articole din presa ... 285
14. Dispozitivele free energy si cultura pop ... 295


Autor: David Hatcher Childress

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.046 sec