Manual de supravieţuire în cancerul mamar - un ghid detaliat pentru femeile recent diagnosticate

Manual de supravieţuire în cancerul mamar - un ghid detaliat pentru femeile recent diagnosticate
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 264
Format: 13x20

DESCRIERE

Manualul de supravieţuire în cancerul mamar rămâne o lectură obligatorie pentru femeile care au nevoie de informaţii corecte şi accesibile cu privire la gestionarea cancerului mamar în zilele noastre.
 
Una dintre cele mai cuprinzătoare şi mai bine vândute cărţi despre tratamentul şi supravieţuirea în cazurile de cancer mamar.
   Această ediţie revizuită şi actualizată a Manualului de supravieţuire în cancerul mamar oferă noutăţi esenţiale legate de tratament şi îngrijire, făcând din volumul de faţă cel mai important ghid din ultimii zece ani pentru femeile diagnosticate cu cancer la san. Prezenţa ediţie cuprinde cele mai actuale informaţii medicale privind:
   * nouă clasificare genomică a cancerului mamar şi importantă acesteia în planificarea tratamentului;
   * testarea genelor canceroase, prin care se determina dacă pacienta va beneficia de pe urmă chimioterapiei;
   * noile progrese din chirurgia cancerului mamar şi extirparea chirurgicală a ganglionilor limfatici;
   * necesitatea obţinerii unei a două opinii: de ce este important să o obţinem, ce întrebări trebuie să punem şi cum să decidem care echipa de doctori este cea mai potrivită.
   Conştient de evoluţia rapidă a spectrului opţiunilor de tratament, dr. John Link descrie ultimele experimente clinice din domeniu şi oferă sfaturi pentru pacientele aflate în căutarea celui mai eficient plan de tratament. Manualul de supravieţuire în cancerul mamar rămâne o lectură obligatorie pentru femeile care au nevoie de informaţii corecte şi accesibile cu privire la gestionarea cancerului mamar în zilele noastre

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec