Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 190
Format: 13x20

DESCRIERE

O lucrare considerată clasică în domeniul ştiinţei minţii.

Metodă completă de atingere a măiestriei de sine şi de realizare a scopurilor propuse bazată pe Sistemul Maestrului, legendara carte a lui Charles F. Haanel.

Cartea lui Charles F. Haanel, Sistemul Maestrului, a schimbat viaţa a milioane de oameni. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului va continua să schimbe viaţa foarte multor oameni.

Ai visat dintotdeauna să duci o viaţă de succes, plină de beneficii financiare şi emoţionale. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului te va ajuta să îţi îndeplineşti visele şi îţi va arăta calea către îmbogăţire şi către măiestria de sine. Având la bază lucrarea clasică a lui Haanel, Sistemul Maestrului, această carte îţi prezintă o serie de exerciţii motivaţionale care antrenează „muşchii gândirii”, pregătindu-te astfel pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Dacă îţi vei defini clar scopurile şi dacă vei avea acces la puterea de a le îndeplini, vei putea realiza practic orice! Această carte te va ajuta:

Să obţii o înţelegere perfectă a modului de operare a universului, şi implicit a modalităţii prin care visele tale se pot transforma în realitate;
Să îţi „antrenezi în mod corect şi eficient creierul”, eliminând pentru totdeauna teama şi îndoiala din viaţa ta;
Să îţi pui mai uşor planurile în aplicare şi să obţii mai rapid rezultatele dorite decât oricând înainte;
Să îţi stabileşti obiective clare şi să le atingi cu uşurinţă;
Să te magnetizezi astfel încât să atragi în viaţa ta succesul şi oportunităţile;
Să îţi rezolvi problemele şi să te confrunţi cu mai puţine obstacole;
Să duci o viaţă mai plenară şi mai bogată în semnificaţii.

Având la bază înţelepciunea şi cunoaşterea verificate ale lui Charles F. Haanel, Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului este scris într-o manieră uşor de înţeles şi foarte prietenoasă, incluzând numeroase exerciţii deopotrivă amuzante şi eficiente. Această carte le poate fi de folos tuturor celor aflaţi pe calea ce conduce către o viaţă prosperă şi încărcată de semnificaţii.Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: The Master Key Workbook

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec