Manifest pentru motivatie- 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala (Brendon Burchard)

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2016
Pagini: 354
Format: 13x20

DESCRIERE

Manifest pentru motivatie, 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala (Brendon Burchard)

 

Libertatea Personală presupune:

  • Să trăiți liberi, construindu-vă viața conform propriilor termeni;
  • Să fiți liberi de opresiuni în acest moment, liberi de rănile trecute și de neliniștile prezente;
  • Să aveți inima ușoară și să fiți spontani, în calitate de spirite libere;
  • Să vă exprimați cu curaj gândurile, sentimentele și ambițiile față de cei din jurul vostru, fără să vă preocupe acceptarea lor;
  • Să vă bucurați de voința voastră liberă de a urmări fericirea abundentă, bogăția, sănătatea, realizările și contribuțiile;
  • Să iubiți liber pe cine alegeți, abandonându-vă pasional;
  • Să fiți liberi, pe propriile picioare, proclamându-vă și protejându-vă ideile și integritatea;
  • Să serviți unei misiuni pe care voi ați ales-o;
  • Să luptați pentru a le oferi copiilor voștri o bază pentru o astfel de libertate, clădind în inimile lor voința de a trăi așa cum aleg ei, astfel încât să poată să întâmpine opresiunea cu curaj și oportunitatea cu o intenție virtuoasă de a-și aduce contribuția.
...
 

Teama

Teama este distrugătoarea măreției. Frica vă deposedează de libertate. Stăpânirea temerilor reprezintă primul salt către libertate. Vitalitatea, creșterea și destinul cer, toate, să scăpați de frică.

Frica ne-a fost dată ca mobil pentru evitarea vătămării fizice și morții. Asta-i tot. Noi suntem cei care eu pervertit-o într-o unealtă pentru protecția ego-ului.

Oamenii evită să vorbească despre frică, deoarece acest lucru expune, inevitabil, adevărul dureros că ei fug mai des de ei înșiși decât de pericolul efectiv. Aproape toată frica trăită astăzi împreună cu gândirea și comportamentul generate de teamă, sunt o dramă socială imaginară, creată de impulsurile și condiționările mentale necontrolate.

Frica guvernează doar dacă o lăsați. Lipsa libertății, lipsa exprimării în mod autentic a întregii personalități, reprezintă alegerea omului de a acționa mai degrabă prin aversiuni decât prin ascensiune.

Motivația

Dacă aveți libertatea ca punct de reper principal, v-ați putea aștepta ca cei mai mulți dintre dumneavoastră să înțeleagă cum funcționează motivația în propria viață. Succesul și împlinirea se bazează pe capacitatea susținută de a vă ridica, de a fi voi înșivă, de a vă urmări visurile cu pasiune în fiecare zi, de a vă păstra voința de a trece la următorul nivel de prezență, performanță și potențial.

»Alegerea este mama motivației.«

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec