Mania si orgoliul

Mania si orgoliul
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Proza

DESCRIERE

Cu Mânia si orgoliul (2001), Oriana Fallaci rupe o tacere care a durat zece ani dupa publicarea romanului Insciallah, consacrat misiunii occidentale de pace în Beirutul sfâsiat de conflictul dintre crestini si musulmani si de luptele cu Israelul.

Zece ani în care Fallaci a ales sa traiasca retrasa în casa ei din New York, în exil, pentru a se lupta cu o boala necrutatoare: cancerul.

11 septembrie îi impune sa se întoarca la masina de scris pentru a da glas acelor idei pe care le-a cultivat mereu în interviuri, în reportaje, în romane.

Rezultatul este un articol publicat în „Corriere della Sera” din 29 septembrie 2001, o predica, asa cum îl defineste ea însasi, care a avut un enorm rasunet în Italia si în strainatate.

Apare sub forma de carte în versiunea originala si integrala, precedat de o prefata în care Fallaci abordeaza radacinile terorismului islamic si vorbeste despre sine, despre izolarea sa, despre optiunile ei riguroase si tenace.

Reactia a fost exploziva, polemicile feroce.
Mânia si orgoliul este o carte de care nu se poate face abstractie pentru întelegerea timpurilor noastre si a celor ce vor veni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Proza

53,00 lei
55,00 lei (-3,64%)
Created in 0.043 sec