Management Karmic

Management Karmic
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 170
Format: 13x20

DESCRIERE

Descopera cum poti sa inchei proiecte in termenul stabilit, sa conduci astfel incat oamenii sa te urmeze si cum sa castigi TIMP si BANI, luand deciziile corecte pentru afacerea ta.

 

 

 

Bestseller international, tradusa, in 22 de limbi, cartea Management Karmic a aparut acum si în limba romana. Este mult-asteptata continuare a cartii ”Slefuitorul de Diamante”, prima carte scrisa de Geshe Michael Roach, carte care a fost supra-numita biblia în domeniul afacerilor.

Probabil cea mai buna carte despre management pe care o vei citi vreodata.

Poti descoperi Legile Karmice din aceasta carte in doar 58 de minute: Intelepciunea antica din est si experienta reala din afaceri isi dau mana in acest ghid scurt si practic, care ofera un plan pas-cu-pas ce te va ajuta sa adopti o maniera de a munci si de a trai prin care sa ai succes.

Management Karmic este o carte de mici dimensiuni cu un mesaj revolutionar. Rastoarna mentalitatea traditionala din afaceri afirmând simplu ca ajutându-i pe altii sa aiba succes - furnizori, clienti, chiar si competitori - este cheia reala pentru succes în viata si în afaceri.

 APLICA SI TU LEGILE KARMICE IN AFACEREA TA SI INCEPE SA OBTII URMATOARELE LUCRURI:

  • Îti vei putea îndeplini cu succes orice proiect pe care ti-l propui. Literalmente, poti creea orice îti doresti în viata si în afacerea ta.
  • Vei putea cultiva relatii de succes cu partenerii de afaceri, plantand tipare mentale specifice
  • Dezvolti multumirea unei vieti traite cu sens prin contributia pe care o aduci tuturor celor cu care lucrezi
  • Elimini cauzele ce duc la destramarea proiectelor si a echipelor
  • Vei sti cum sa creezi oameni de succes in jurul tau, fapt ce-ti va da perceptia reala ca si tu sa devii un om de succes 

 

Mesajul lui Geshe Michael Roach pentru antreprenorii, managerii si liderii din România!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec