Management cu NLP Un management mai bun prin programare neurolingvistică

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Mintea umană este cel mai bun computer de pe Pământ. Nicicând nu a fost mai necesar decât astăzi să-i folosim extraordinara capacitate managerială.

Management cu NLP dezvăluie tainele programării neurolingvistice şi-ţi arată cum o poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi, zi de zi, rezultatele manageriale. Cartea îţi prezintă, de asemenea, strategii eficiente de leadership, comunicare şi inovaţie, precum şi metode practice, exerciţii şi exemple care să faciliteze aplicarea acestora în munca ta.

Este de-acum recunoscut că programarea neuro-lingvistică este un instrument foarte bun pentru dezvoltarea potenţialului uman în diverse domenii. Dar, înainte de orice, te poate ajuta să pui ordine în lucruri când sunt haotice, o ordine care nu lezează nevoile umane sau pe cele ale afacerii tale.

Această carte îţi va schimba perspectiva asupra modelelor clasice ale învăţării, dându‑ţi posibilitatea să-ţi dezvolţi stilul şi aptitudinile manageriale.

Cu o vastă experienţă în coaching şi formări bazate pe tehnicile NLP-ului, David Molden îţi propune noi căi pentru a-ţi îmbunătăţi substanţial rezultatele. Concentrându-se pe capacităţile tale manageriale şi pe modalităţile pe care le ai la îndemână pentru a-ţi coordona mai bine echipa, această lucrare te ghidează prin regulile fundamentale ale NLP-ului şi-ţi arată, concret, cum să le aplici pentru a crea scenarii sănătoase de management.

David Molden este director, coach şi trainer la Quadrant 1 International, o organizaţie care îi ajută pe oamenii de afaceri să inoveze, să conducă şi să-şi urmeze ţelurile profesionale. Printre atribuţiile lui Molden, putem enumera şedinţe individuale de coaching, proiecte dezvoltate alături de corporaţii mari, dar şi afaceri mici şi ajutor oferit antreprenorilor.

David şi-a construit reputaţia de manager în sectorul IT, unde a învăţat cum să motiveze oameni şi echipe deopotrivă. Această experienţă i-a adus satisfacţii atât de mari, încât şi-a dat demisia din funcţia pe care o avea la Computacenter plc, pentru a se concentra pe dezvoltarea propriilor aptitudini şi pentru a-şi clădi cariera conform propriilor interese, şi anume suţinerea oamenilor în atingerea potenţialului personal.

În prezent, lucrează cu echipe formate din oameni de afaceri, directori şi manageri dintr-o multitudine de departamente, în diferite locuri din lume. Este, de asemenea, asociat principal în cadrul Oxford Taiji Gongfu Institute, instructor de tai chi şi discipol al maestrului Gou Kongjie. Este autorul a numeroase lucrări motivaţionale publicate în numeroase ţări şi în tiraje impresionante. Trăieşte în Oxford, Anglia, şi practică cu pasiune tai chi-ul şi echitaţia, călătoreşte şi scrie. Este pasionat de filosofia orientală şi aplicabilitatea sa în lumea modernă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec