Mana lui Giotto

Mana lui Giotto
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 352
Categoria: Romane

DESCRIERE

Aparitie: Septembrie 2011SERIA MISTERELE ITALIENE

Când generalul Bottando

a văzut prima oară scrisoarea sosită la Departamentul Furturi Opere de Artă din Roma, nu s-a gândit că ar conţine altceva decât elucubraţiile debitate de mintea unui fanatic. Însă expeditorul misterios este o femeie care susţine că deţine informaţii despre o pictură furată cu mai bine de treizeci de ani în urmă – iar generalul Bottando bănuieşte că furtul face parte din seria de spargeri dată de misteriosul şi genialul hoţ pe nume „Giotto“.

Hotărât să

îşi demonstreze perspicacitatea în faţa colegului de la Departament care complotează să îi distrugă cariera, Bottando o trimite pe frumoasa Flavia di Stefano să investigheze cazul. Flavia dă rapid de urma unui posibil suspect – însă când iubitul ei, Jonathan Argyll, negustor de artă, călătoreşte în Anglia să-l interogheze… ei bine, suspectul se dovedeşte a fi suspicios de mort.

„Stilul desăvârşit, personajele de o complexitate neobişnuită şi decorul zugrăvit deopotrivă în Roma şi într-un sat pitoresc din Anglia fac din Mâna lui Giotto o lectură pe cât de plăcută, pe atât de surprinzătoare. Răsturnarea de situaţie de la final ne arată că misterul creat de Iain Pears este de cea mai înaltă calitate.“

Minneapolis Star Tribune

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.027 sec