Maica Domnului anunţă Apocalipsa

Maica Domnului anunţă Apocalipsa
Preț: 37,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 168
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Descriere

După propriile declaraţii ale jurnalistului de investigaţie Pierre Jovanovic, "Maica Domnului anunţă Apocalipsa este cartea care mi-a ars degetele scriind-o".
Autorul studiază aici dosarul secretelor apariţiilor Fecioarei Maria de la Fatima (Portugalia), Garabandal (Spania), La Salette (Franţa) şi Akita (Japonia).

În timpul acestor apariţii, Maica Domnului ar fi prezis: "… pământul va tremura, valuri imense vor acoperi oraşe întregi, aerul va deveni de nerespirat şi foc va cădea din cer…"
Şi ne întrebăm, cu sângele îngheţat în vene, dacă nu cumva episodul Fukushima este doar… un început.

Concluzia lui Jovanovic este că Vaticanul ar fi minţit declarând, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată special, că cel de-al 3-lea secret lăsat de Maica Domnului la Fatima ar fi prezis atentatul asupra Papei Ioan-Paul al II-lea. O declaraţie falsă făcută cu scopul de a evita panica în rândul credincioşilor.

Prin această anchetă de fond asupra dereglărilor climatice şi apariţiilor majore ale Maicii Domnului, în care mărturiile a sute de martori oculari, înregistrările audio şi video, textele jurnaliştilor trimişi la faţa locului şi fotografiile reporterilor pulverizează orice urme de îndoială asupra autenticităţii fenomenului apariţiilor Fecioarei Maria, cel de-al treilea secret de la Fatima pare, în plin secol XXI, mai actual ca niciodată.

La finalul lecturii, atei şi credincioşi deopotrivă vor fi zdruncinaţi de forţa tsunamică a acestei anchete. Şi vor spune cu toţii: prefer să nu cred.


Despre autor

Reporter la jurnalul francez "Matin de Paris", apoi corespondent la Washington şi Los Angeles pentru "Quotidien de Paris", Pierre Jovanovic şi-a început cariera de scriitor cu un prim titlu vândut în mai bine de un milion de exemplare: "Anchetă asupra existenţei îngerilor păzitori". Din februarie 2008, Pierre Jovanovic animă un blog despre situaţia financiară internaţională, iar de la începutul lui 2009 prezintă revista presei economice la un canal de radio francez, analizând şi comentând articole pe teme sociale şi financiare din presa anglo-saxonă.Cuprins

Prefaţã ...6

1. Despre profeţiile Sfântului Malachia ...11

2. Despre „supraîncãlzirea“ Soarelui ...21

3. Soarele apocaliptic de la Fatima...31

4. Al treilea secret, uitat, de la Fatima...43

5. Miracole din zilele noastre care nu intereseazã

pe nimeni...65

6. Maica Domnului a Apocalipsei...73

7. Maica Domnului a depresiei...93

8. Cum a fost atacat de indienii apaşi papa Ioan-Paul al II-lea
sau Falsul secret de la Fatima, nãscocit de Vatican în anul 2000...111

9. Conţinutul celui de-al treilea secret, dezvãluit datoritã„indiscreţiilor”
pãrintelui Malachi Martin...115

10. Cele trei zile de întuneric din Antichitate...129

11. 2012, maiaşii şi Soarele...139

12. Pe când Apocalipsa?..
Anexe. Textele primelor douã „secrete“ de la Fatima, completate cu
varianta de la Akita...159

Cãrţi, filme, interviuri ºi documentarii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec