Mai clar decat cuvintele

Mai clar decat cuvintele
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 224
Format: 14,5x21
Categoria: Business

DESCRIERE

Asigurati-va succesul in lumea afacerilor, intelegand ce gandesc de fapt seful si colegii dumneavoastra.

Secretul consta in inteligenta nonverbala – capacitatea de a interpreta si a utiliza in lumea afacerilor indiciile nonverbale, pentru a evalua corect o situatie si a influenta mersul lucrurilor. In Mai clar decat cuvintele, Joe Navarro, fost agent FBI, expert in comunicarea nonverbala, va arata cum sa descifrati ce se afla de fapt dincolo de cuvintele rostite la sedinte, interviuri, negocieri, prezentari, mese de afaceri si in multe alte situatii, inclusiv de genul intalnirilor neprotocolare, care au adesea impact asupra luarii deciziilor si stabilirii reputatiilor.

Cariera dumneavoastra poate deveni exceptionala, odata ce veti invata:

- Sa cititi limbajul corpului si sa discerneti indiciile nonverbale de ingrijorare, dezacord sau indoiala – chiar si la telefon.

- Sa stapaniti prima impresie, care este foarte importanta, si sa folositi elemente la indemana, ca decorul, asezarea pe scaune si gesturile, pentru a inspira si a captiva.

Sa recunoasteti obiceiuri care expediaza mesaje nedorite si sa invatati ce spun despre oameni pozitiile corpului, obiceiurile de munca, spatiile pentru lucru, ba chiar si aparatura electronica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.039 sec