Magie în acţiune

Magie în acţiune
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

„Magia în acţiune” arată modurile în care folosesc eu umorul şi viteza pentru a lucra cu clienţii. Această carte îi dă necunoscătorului o idee despre cum ar trebui să arate o şedinţă NLP. În mod constant, eu glumesc cu clienţii despre problemele lor pentru a-i vindeca de seriozitate, care reprezintă un obstacol în acest model. Devii serios, te blochezi. Umorul este cel mai rapid mod în care se poate răsturna acest proces. Atât timp cât poţi să râzi de ceva, poţi să şi schimbi acel ceva.
Iar schimbarea nu trebuie să fie înceată sau dureroasă. Dacă poţi să înveţi să creezi ceva atât de sofisticat cum este o fobie, o teamă sau o compulsie, atunci poţi să înveţi să foloseşti aceeaşi abilitate pentru a face ceva diferit în aceeaşi situaţie.
Dacă nu sunteţi familiarizat cu domeniul, nu ar trebui să încercaţi să învăţaţi din această carte cum să faceţi aceste lucruri; ar trebui însă să învăţaţi ce se poate face. Vreau ca inconştientul dvs. să înţeleagă că, aşa cum persoanele din aceste transcrieri au schimbat direcţia vieţilor lor în câteva minute, la fel, oricare dintre problemele dumneavoastă se poate dizolva şi puteţi începe să vă concentraţi asupra posibilităţilor dvs. viitoare într-un timp la fel de scurt. Pentru că, indiferent cum a arătat trecutul dvs., puteţi întotdeauna să aveţi un altfel de viitor.
Diferenţa dintre o carte şi o experienţă reală nu trebuie să fie supraestimată. Cărţile sunt secvenţiale, pe când interacţiunile din viaţă nu sunt. Dar o parte a dezvoltării expertizei este aceea de a fragmenta procesele complexe; dacă puteţi deveni abil în această privinţă, atunci veţi învăţa şi veţi obţine şi mai mult când vă veţi ocupa de performanţele vieţii. Dar, nu uitaţi să reasamblaţi procesul într-un tot unitar. Nu utilizaţi doar metamodelul sau termenele; pe acestea le utilizaţi doar ca instrumente de detectare, nu ca instrumente de diagnosticare. Ele vă spun unde să interveniţi pentru a-i ajuta pe oameni să proceseze informaţiile într-un mod mai util.
Tehnicile-utilizate în şedinţele şi demonstraţiile cu clienţii, cum sunt tiparul comutării sau tratamentul fobiei, sunt deja arhaice. Aceste tehnici nu sunt ceea ce constituie NLP. Există multe soluţii pentru fiecare situaţie; dacă singurul mod în care poţi obţine rezultate este printr-un şablon prefabricat, atunci nu eşti un programator neurolingvist, ci un terapeut care foloseşte anumite tehnici de NLP.
# RICHARD BANDLER

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec