Lumi paralele. O călătorie prin creaţie, dimensiuni superioare şi viitorul cosmosului

Lumi paralele. O călătorie prin creaţie, dimensiuni superioare şi viitorul cosmosului
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 576

DESCRIERE

Ar putea exista alte universuri?

O călătorie de neuitat în lumea găurilor negre şi a maşinilor timpului, a universurilor alternative şi a spaţiului multidimensional, Lumi paralele ne oferă un portret convingător al revoluţiei care a cuprins lumea cosmologiei.
Ideea de universuri paralele şi teoria corzilor, care le poate explica existenţa, au fost cândva privite cu suspiciune de oamenii de ştiinţă, fiind văzute ca o provincie a misticilor, şarlatanilor şi excentricilor.
Astăzi, fizicienii teoreticieni susţin într-o proporţie covârşitoare teoria corzilor şi ultima ei iteraţie, Teoria M. Aceasta, dacă se va dovedi corectă, va reconcilia cele patru forţe ale universului într o manieră simplă şi elegantă, răspunzând totodată la întrebarea: Ce s a întâmplat înainte de Big Bang?"

„Folosind cu abilitate analogia şi umorul, Kaku prezintă variaţiunile la tema universurilor paralele, venind din mecanica cuantică, cosmologie şi Teoria M." -- Brian Green, autorul cărţii The Elegant Universe

Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City College din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A mai scris, printre altele, Dincolo de Einstein şi Hiperspaţiul – cea mai bună carte de ştiinţă a anului 1995 în topurile New York Times şi Washington Post. De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut Fizica imposibilului şi Fizica viitorului.
 
 

Titlul original: Parallel Worlds. A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos
Limba originală: engleză
Traducere de: Constantin Dumitru‑Palcus
Anul apariţiei: 2015

Format: 130 x 205 mm, paperback

 

 

Nr. de pagini: 576

ISBN: 978-606-719-306-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 7.227 sec