Lumea sufletelor

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-1986-23-4
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 172 pag (75 pag color)

DESCRIERE

…din timpuri arhaice, la toate comunităţile de oameni răspândiţi în diferite părţi ale lumii, s-au cristalizat şi s-au tot transmis, generaţie după generaţie, de-a lungul zecilor de milenii, anumite cunoaşteri fundamentale aparent foarte stranii: acestea se refereau în special la lumi invizibile coexistente cu lumea întrupaţilor, între ambele lumi existând, repetat, anumite interferenţe şi chiar legături magice, profund impresionante.

Fondul lor real fiind demonstrat mereu în diferite moduri, faptele respective asociate cu descrieri mitizate au devenit treptat credinţe fundamentale ale întregii omeniri.

Erau stranii — şi sunt încă aşa chiar şi în zilele noastre pentru mulţi dintre noi -, întrucât erau obţinute, pe de o parte, prin unele „revelaţii" oferite în timpuri străvechi de fiinţe care, coborând din ceruri, demonstrau atât o înţelepciune foarte înaltă, cât şi puteri miraculoase.

Pe de altă parte, cunoaşterile de acest fel — adesea tulburătoare —, erau oferite semenilor de anumiţi oameni - şamanii, care, având nativ şi dezvoltându-şi treptat anumite capacităţi extrasenzoriale, percepeau în invizibil şi chiar intrau în variate comunicări cu sufletele celor decedaţi, rămase în continuare să vieţuiască în mediul apropiat solului terestru.

Pe parcursul mileniilor, unii oameni care îşi descopereau asemenea capacităţi se asociau pentru a se completa reciproc în aflarea „tainelor din invizibil", insistând să-şi extindă tot mai mult cunoaşterile respective.

Asemenea asocieri se efectuau în special în cadrul marilor temple, în care astfel de „slujitori" dotaţi cu percepţii în invizibil erau selectaţi şi onoraţi ca având un rang superior.

In timp, la nivelul antichităţii, se ajunsese ca la popoarele mai dezvoltate să se structureze o extinsă cunoaştere iniţiatică cu aspecte scientizate - devenită de-a lungul veacurilor o reală Ştiinţă spirituală…

………………………..

…ilustratia si textul acestei cari demonstreaza existenta fundamentala - in jurul nostru, peste tot - a unei "alte realitati"!

Prea putin inteleasa, aceasta determina totusi, in mod profund, viata tuturor oamenilor de pe intreaga planeta. In sine, aceasta "Realitate a Invizibilului" este superioara, fiind cu mult mai ampla si chiar mai potenta energetic decat "realitatea noatra a Vizibilului" - care, in fapt, este cuprinsa si larg invaluita de cadrul mult mai extins al "nevazutului".

Intelegand la inalt nivel conceptual sensul fizic al acestei "cuprinderi" - sau "infasurari", cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era intru totul semnificativa:

"Realitatea cea mai comprehensiva, mai adanca si mai launtrica, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o alta dimensiune mai inalta, care este fundamentul lor comun si a carei natura este dincolo de ambele".

Una dintre cele mai socante, dintre cele mai tulburatoare demonstratii a superioritatii prin cunoastere mult mai avansata si prin folosirea altor energii care au o "natura dincolo de mintea si trupul nostru", a fost oferita in mod straniu, la Barsov, de fiinte venite din spatiu - dintr-o "a treia realitate" si mai cuprinzatoare! Inregistrarea fotografica a "demonstratiei" este probabil un document-unicat la nivelul intregii lumi!


CUPRINS:

Capitolul I
OAMENII TREBUIE SA ŞTIE!

Cunoaşteri străvechi
Şi totuşi există o calitate superioară!
Fotografii din „Lumea de Dincolo"

Capitolul II
CE ESTE SUFLETUL?

Anticii cunoşteau structura complexă a Sufletului
Infuzii din gândirea orientală
Confirmări moderne întru totul obiective

Capitolul III
STRANIILE FENOMENE DIN INVIZIBIL

Ectoplasmie şi fantome
„Forme-gând" şi „plecări din trup"
Fantoma violetă

Capitolul IV
FIINŢE DIN SPAŢIU ŞI PORTALURI GALACTICE

Anularea Spaţiului şi a Timpului
Marele val al „Vizitatorilor din Spaţiu"
Multiple „realităţi înfăşurătoare"!

Ilustraţia:

CapitolulI
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0132 sec