LITERATURA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A VI-A

LITERATURA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A VI-A
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93655-9-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 96

DESCRIERE

• Analize literare şi stilistice

• Compuneri descriptive şi narative

Şcoala are menirea de a pregăti omul pentru o realitate imprevizibilă, de aceea unul dintre obiectivele cel mai greu de atins în demersul didactic este acela de a-i dezvolta copilului acele abilităţi care să-l ajute în viitor să-şi selecteze singur cunoştinţele de care are nevoie, de a-i forma astfel o personalitate autonomă.

Lucrarea de faţă este concepută pentru a-i sprijini pe elevii din ciclul gimnazial în încercarea lor de a pătrunde tainele textului literar. În acest scop, autoarea, profesoară cu o îndelungată experienţă pedagogică, propune un suport extrem de util, conceput sub forma unui caiet de lucru. Atributul incontestabil al acestuia este accesibilitatea, datorită structurii şi varietăţii exerciţiilor astfel formulate încât să necesite răspunsuri adecvate, dar bazate pe creativitate şi originalitate.

Un plus de valoare al acestui caiet îl conferă multitudinea textelor-premisă şi datele despre autorii acestora care au menirea de a forma gustul pentru lectură şi a îmbogăţi bagajul de cunoştinţe al celor care îl vor utiliza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec