Limbajul trupului in dragoste

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 136
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Limbajul trupului in dragoste - Allan Pease, Barbara Pease


Allan Şi Barbara Pease, cei mai renumiţi experţi în limbajul trupului!


E stiut că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.


…autorii lucrarii de fata Allan Pease si Barbara Pease, celebri pentru cunoştinţele lor vaste şi elocvente în materie de limbaj al trupului şi relaţii interumane, ne propun, de data aceasta, un bestseller internaţional care dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relaţie, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal.

Bazându-se pe o experienţă de zeci de ani în domeniu şi pe cercetări recente — vizând evoluţionismul, psihologia şi aparatura medicală care arată ce se petrece în creierul nostru —, autorii supun atenţiei fiecare aspect al limbajului trupului şi-i asigură cititorului informaţii elementare prin care să identifice atitudinile şi emoţiile care se ascund în spatele comportamentului uman.


Allan şi Barbara Pease detaliază probleme dintre cele mai captivante: manifestarea controlului prin intermediul palmelor şi al strângerii de mână, gesturile comune mincinoşilor, modul în care ne divulgăm gândurile prin poziţia picioarelor, gestica specifică perioadei de curtare dintre bărbat şi femeie, zâmbetul şi puterea lui magică, semnalele nebănuite din spatele comportamentului de fumător, a felului în care ţinem paharul sau în care ne machiem etc.


E o carte agreabilă şi interesantă, o lectură cu adevărat plăcută. Multe informaţii surprinzătoare şi punctuale, strategii cu aplicabilitate în orice situaţie şi multe altele completează într-un mod antrenant această nouă lucrare a soţilor Pease. Cititorul va învăţa, din ea, să comunice mai bine şi să perceapă la un alt nivel, mai profund, interacţiunile cu cei din jur.


Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de success autori ai Australiei. Cărţile lor inspiră cititorii şi susţin dezvoltarea personală şi organizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului.


Allan Pease este un expert recunoscut pe plan internaţional, fiind supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a devenit un bestseller cu vânzări de mai multe milioane de dolari, ajungând să fie considerată „biblia comunicării“ pentru organizaţiile din lumea întreagă.


Seminariile, cărţile, casetele video, programele audio, emisiunile TV şi sesiunile de consiliere pentru îmbunătăţirea imaginii personale pe care le oferă Allan Pease sunt aşteptate şi urmărite cu interes de toată lumea, începând de la întreprinzători în afaceri, manageri de top şi politicieni, până la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar şi vedete rock.

Iar sistemul de vânzări şi de comunicare pe care el l-a creat a ajutat nenumărate firme să crească — de la înfiinţare până la statutul de companie multinaţională.


Barbara Pease este CEO al celebrei companii Pease International Pty Ltd., care oferă programe video, cursuri de instruire şi seminarii pentru firme şi pentru instituţii guvernamentale din întreaga lume.

Fragment din carte


Corpul tău ştie cel mai bine regulile cuplării

Imediat ce facem cunoştinţă cu cineva, ne şi formăm primele păreri referitor la cât de prietenos e, dacă e o persoană dominantă şi dacă are potenţial ca partener sexual.

De fapt, aproape 90% dintre părerile noastre referitor la cât de disponibil sau de potrivit este cineva pentru noi se formează în primele patru minute de după momentul când l-am cunoscut.

Iar ochii nu sunt nici pe departe primul lucru la care ne uităm. Dr. Albert Scheflen, expert în interpretarea limbajului trupului, a observat că, atunci când suntem în compania unei persoane de sex opus, trecem prin schimbări psihologice subconştiente.

Ne încordăm muşchii, în eventualitatea unui contact sexual, ne ascundem burta, iar corpul adoptă o poziţie fermă, tinerească. Bărbaţii îşi scot în evidenţă mandibula şi-şi umflă pieptul, afişând o poziţie dominantă.

Femeile interesate de sexul opus îşi pun în relief sânii, înclină capul într-o parte, îşi trec mâna prin păr sau îşi expun încheieturile mâinilor, astfel încât să pară supuse.

Locul ideal pentru a observa cel mai uşor aceste lucruri este pe plajă, atunci când un bărbat şi o femeie se apropie unul de altul.

Schimbările se produc atunci când cei doi se află suficient de aproape unul de altul, cât să se privească în ochi, şi continuă şi după ce se îndepărtează. Chiar dacă nu-ţi dai seama, corpul tău lucrează în mod subconştient, pentru a te recomanda ca un posibil partener sexual.

El cunoaşte foarte bine regulile cuplării, aşa că, dacă vrei să te faci remarcat, lasă-ţi corpul să vorbească!…

…………………………


CUPRINS:

Mulțumiri

Introducere

Capitolul 1
Despre ritualul cuplării: de ce femeile impun reguli…când bărbații nu fac decât să le ignore

Capitolul 2
Jocul cuplării: arta cuplării și semnalele flirtului

Capitolul 3
Cum să atragi privirile sexului opus: folosește limbajul trupului pentru a-ți mări ratingul de cuplare

Capitolul 4
Speed dating, primele întâlniri, mersul la petreceri, întâlnirile prin intermediul internetului și alte misiuni kamikaze

Capitolul 5
La bine și la rău: găsirea unui partener stabil, cererea în căsătorie și gestionarea problemelor care apar în relație

Capitolul 6
Secretele unei relații reușite

Concluzii


Autori: Allan Pease, Barbara Pease

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Health and Relationship problems Solved by Dr.Amiso.

Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de sănătate sau relații, cazuri de sarcină sau cancer, cazuri de HIV sau divorț, recuperare de datorii, orice fel de probleme deloc, încetați să plângeți, contactați amabil pe Dr.Amiso pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs.
Created in 0.0267 sec