Limbajul secret al celulelor - Jon Lieff

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066394017
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 400
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Limbajul secret al celulelor

 In Limbajul secret al celulelor, neurologul Jon Lieff ne permite sa ascultam aceste conversatii si ne dezvaluie semnificatia lor pentru tot ce traim, de la sanatatea mintala pana la cancer. El explica stiinta surprinzatoare a modului in care celule foarte diferite (bacterii, celule cerebrale, celule sanguine, virusi etc.) vorbesc toate aceeasi limba. Vei descoperi viata interesanta a celulelor in timp ce pun intrebari, primesc raspunsuri, ofera feedback, aduna informatii, se apeleaza reciproc si iau decizii complexe (cand sa ne "simtim rau” si sa ne odihnim in pat, care medicamente functioneaza si care vor esua, ce microbi ne sunt necesari etc.).
 
Ce ne spune biologie despre viata, conexiunea creier-corp si viitorul medicinei

Celulele tale vorbesc despre tine!

In chiar acest moment, lumea ti-e plina de discutii intre diverse celule din corpul tau si din mediul inconjurator. De la alerte electrice pana la coduri chimice, cel mai mare secret al biologiei moderne, ascuns la vedere, e ca toata activitatea vietii se rezuma la un singur lucru: conversatia. Comunicarea dintre celule ne tine in viata, controlandu-ne corpul, determinand daca suntem sanatosi sau bolnavi si influentand direct cum gandim, cum simtim si cum ne comportam.

Cu aplicatii pentru imunitate, durere cronica, scadere in greutate, depresie, tratament pentru cancer si practic orice aspect al sanatatii si biologiei, comunicarea celulara ne revolutioneaza intelegerea nu doar in privinta bolilor, ci si a vietii in sine. 

"O lectura obligatorie pentru oricine cauta sa inteleaga biologia moderna si stiinta medicala avansata." – Ray Kurzweil
"O noua paradigma pentru intelegerea sanatatii si bolii." – Dr. Andrew Weil
"Concluzia coplesitoare a celor mai avansate cercetari curente e ca toate procesele din corpul uman, din animale, plante si comunitatile de microbi se bazeaza pe conversatii si pe un proces decizional de grup, intre celule. Intelegand cum sunt luate hotarari in cadrul unei game mari de celule, devine limpede cum comunicarea celulara determina sanatatea si boala. 
 
Discutiile aprofundate din intestine stabilesc cum microbii afecteaza tratamentele legate de metabolism, pierderea in greutate, anxietate, boli ale intestinului, alergii alimentare si afectiuni ale creierului. Rezultatele conversatiilor dintre celulele imunitare si cele ale creierului determina posibile tratamente pentru stres, inflamatie, depresie, anxietate, trauma, afectiuni ale creierului si invazii microbiene. 
 
Intelegerea comunicarii celulare iti permite sa tii pasul cu cele mai recente si avansate tratamente medicale moderne." – Dr. Jon Lieff

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec