Limba si literatura romana pentru admiterea in colegiile militare - 2023

DESCRIERE

Cea mai buna culegere pentru pregatirea examenului de admitere la colegiile militare, disciplina limba si literatura romana!

Editia 2023 a culegerii „Limba romana pentru admiterea in colegiile militare” reprezinta cea mai completa si actuala lucrare de gen adresata elevilor interesati de admiterea in colegiile nationale militare si este realizata de catre cadre didactice ale liceelor de profil din toata tara. Oferind cea mai bogata resursa de invatare la limba romana, auxiliarul este realizat cu maiestrie pentru a contribui la pregatirea optima a candidatilor.

Lucrarea contine inclusiv subiectele date la examenele din 2022 si 2023 impreuna cu rezolvarea acestora, dar si teste si exercitii de antrenament grupate pe capitole precum: lectura, elemente de constructie a comunicarii, morfologie sau sintaxa, in conformitate cu noua programa de gimnaziu.

Culegerile pentru admiterea in colegiile militare sunt produse de traditie ale Editurii Sigma care s-au distins de restul produselor de pe piata si care au castigat sufragiile a generatii intregi de elevi, parinti si profesori. Prezentul auxiliar vine in sprijinul tuturor absolventilor aflati in pragul evaluarii nationale, ca modalitate de pregatire si reactualizare a cunostintelor. Lucrarea se incheie cu o prezentare a tuturor colegiilor militare din tara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec