Limba şi literatura română - Evaluarea naţională - 65 de variante de subiecte şi rezolvări complete, dupa noul model elaborat de MEN (Cheroiu)

Limba şi literatura română - Evaluarea naţională - 65 de variante de subiecte şi rezolvări complete, dupa noul model elaborat de MEN  (Cheroiu)
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-878-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 336
Format: 16x23

DESCRIERE

Această lucrare cuprinde 65 de modele de subiecte pentru susţinerea probei de limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale. Testele sunt realizate conform programei şcolare în vigoare pentru clasele V-VIII, fiind structurate după noul model de subiect emis de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE). Cartea oferă şi sugestii de rezolvare a cerinţelor.

Variantele de subiecte propuse de autori sunt însoţite de bareme de corectare şi notare. De asemenea, sunt oferite noţiuni teoretice necesare rezolvării sarcinii de lucru, prin rubrica intitulată „Aminteşte-ţi”. Lucrarea cuprinde şi o serie de informaţii pe care le considerăm utile pentru elevi:
• programa şcolară la limba şi literatura română;
• modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională, sesiunea 2014.

Lucrarea se adresează:
• elevilor, oferindu-le posibilitatea utilizării corecte şi creative a conţinuturilor programei de examen, evaluării cunoştinţelor necesare pregătirii acestuia, precum şi diversificarea activităţii de învăţare;
• cadrelor didactice, în vederea testării cunoştinţelor acumulate de elevii care participă la concursuri şi olimpiade şcolare, dar şi de cei care susţin Evaluarea Naţională.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec