LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ Clasa a VI-a. Unitatii de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare

DESCRIERE

Lucrarea de faţă oferă elevilor şi profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alături de manuale în procesul de învăţare de zi cu zi, pentru că reprezintă un instrument constant de lucru atât individual, cât şi la nivelul clasei. Având o bogată experienţă didactică, autoarele şi-au conceput materialele în concordanţă cu programele şcolare în vigoare, iar itemii sunt formulaţi în acord cu cerinţele standard de evaluare.

Caietul cuprinde un număr generos de texte, diversificate din punct de vedere al tematicii şi al tipului de scriitură, care pot fi lucrate de elevi fie împreună cu profesorii lor pentru fixarea cunoştinţelor, fie individual pentru obţinerea performanţei. Lor li se adaugă variate exerciţii de gramatică, cu grad diferit de complexitate, modele de teste iniţiale şi finale, propuneri de subiecte de teze. Astfel, profesorul de limba şi literatura română poate găsi în acest caiet de exerciţii resurse bogate pentru activitatea la clasă şi pentru conceperea testelor de evaluare, iar elevii pot să se autoevalueze după încheierea unor unităţi de învăţare sau la finalul semestrului/anului şcolar.
Despre autor


MIHAELA DANIELA CÎRSTEA

Mihaela Daniela Cîrstea – profesor grad didactic I la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, doctorat.IOANA HRISTESCU

Ioana Hristescu – profesor la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, grad didactic II.CARMEN IOSIF

Carmen Iosif – profesor grad didactic I la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu”.ADINA PAPAZI

Adina Papazi – profesor la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”, definitivat.LAURA RALUCA SURUGIU

Laura Raluca Surugiu – profesor grad didactic I la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec