Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a - Mariana Norel - Norel, Mariana

Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a - Mariana Norel - Norel, Mariana
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 160

DESCRIERE

Intaietatea disciplinei Limba si literatura romana este asigurata, in primul rand, de importanta cunoasterii limbii (inclusiv prin intermediul literaturii) pentru viata de zi cu zi – sociala, profesionala, culturala.

Acesta este fundamentul abordarii caietului elevului de catre autorii manualului de Limba si literatura romana pentru clasa a V-a, Mariana Norel si Petru Bucurenciu. Rezultatul – un auxiliar structurat pe aceleasi unitati de invatare ca manualul, cu secvente de activitate complementare celor din manual. Textele (din manual sau similare acestora din punctul de vedere al temelor abordate) sunt insotite de aplicatii care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competentelor dobandite intr-un mod atractiv, interactiv si interdisciplinar.


Periplul prin diferite genuri literare, prin literatura romana sau universala, clasica sau contemporana, ofera cai inedite de patrundere in tainele limbii, stimuland dorinta si interesul elevilor pentru lectura.
Concluzia – caietul de Limba si literatura romana este mai mult decat un auxiliar al manualului. Este un instrument util la clasa atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec