LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Caiet pentru clasa a II-a

Preț: 17,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 80
Format: 20,5x26

DESCRIERE

• jocuri literare

• exerciţii de dezvoltare a comunicării şi a creativităţii

• aprofundarea cunoştiinţelor

• teste de evaluareLucrarea de faţă se doreşte a fi un ghid pentru orele de limba şi literatura română, conform obiectivelor vizate în actualul curriculum. Este un auxiliar didactic destinat elevilor care vor să exploreze jocul literar, care vor să cunoască drumul spre lumea minunată a lecturilor, unde copilul devine protagonistul tuturor întâmplărilor imaginate.

Caietul pentru clasa a II-a îşi propune să parcurgă, alături de elevi, profesori şi părinţi, un drum interdisciplinar. Tocmai de aceea, punctul de plecare ales este un fragment al unei opere din literatura pentru copii.

Exerciţiile au un pronunţat caracter ludic şi sunt abordate din perspective multiple. Chiar dacă acest auxiliar este specific însuşirii limbii şi literaturii române, în structura sa se regăsesc abordări matematice, ale explorării mediului sau artelor vizuale.

Faptul că nu are o împărţire riguroasă în unităţi tematice lasă cadrului didactic libertatea de a-şi valorifica propria creativitate în funcţie de nevoile şi cerinţele elevilor săi.

Sperăm ca drumul prin minunata lume a poveştilor să le facă plăcere şi să le fie util atât elevilor, cât şi dascălilor şi părinţilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec