Limba si literatura romana, caiet elevului pentru clasa a VI-a

Limba si literatura romana, caiet elevului pentru clasa a VI-a
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VI-a

DESCRIERE

Limba si literatura romana – caietul elevului pentru clasa a VI-a, semnat de Mariana Norel, Petru Bucurenciu si Mihaela Dragu, faciliteaza elevilor o calatorie interesanta prin diferite genuri literare, prin literatura romana sau universala, clasica sau contemporana. Oferind cai inedite de patrundere in tainele limbii, auxiliarul stimuleaza dorinta si interesul elevilor pentru lectura si permite constientizarea importantei acestei discipline de studiu pentru viata de zi cu zi – sociala, profesionala, culturala.

Textele variate, literare si nonliterare (continue, discontinue, multimodale), sunt insotite de aplicatii care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competentelor dobandite, intr-un mod atractiv, interactiv si interdisciplinar.

Aprofundarea studiului limbii si al literaturii romane prin intermediul auxiliarului Limba si literatura romana – caietul elevului pentru clasa a VI-a, semnat de Mariana Norel, Petru Bucurenciu si Mihaela Dragu, va deveni o placere, gratie varietatii textelor propuse si a diversitatii aplicatiilor.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2018

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec