Limba si literatura romana. Caiet de vacanta clasa a V-a

Limba si literatura romana. Caiet de vacanta clasa a V-a
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 144

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Caiet de vacanta clasa a V-a - Vasile Goran

Cateva minute pe zi, cateva ore pe saptamana, acest caiet poate deveni unul dintre prietenii tai.

Acest caiet l-am conceput ca un instrument de legatura intre ceea ce cunosti deja si tot ce vei afla in clasa a saptea. Si pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, el te va ajuta, fara sa-ti ceara prea multe in schimb, sa-ti petreci cu rost, dar si captivant, acele momente din zi cand parintii sau prietenii sunt ocupati, cand te-ai saturat de calculator sau bicicleta iti este stricata.

Ia cu tine acest caiet, oriunde te-ai afla! Abia daca ocupa putin loc in rucsacul tau, rezervandu-ti, in schimb, nebanuite surprize ...

Fiecare unitate este o invitatie de a te bucura de jocurile copilariei, de a calatori in tara povestilor si in minunata lume a inaripatelor, de a trai o aventura la pescuit sau de a pleca in calatorii celebre.

In cadrul acestor unitati ti-am rezervat numeroase surprize, dar si cateva provocari: o calatorie literara si un scurt moment ortografic, cateva jocuri fonetice si lexicale, dar si putina gramatica unde poti fi propriul tau profesor, redactare de texte si exercitii de creativitate.

Daca vei avea nevoie de ajutor, nu ezita sa-ti rasfoiesti notitele de la scoala, sa apelezi la prieteni sau la Internet.


Autor: Vasile Goran

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec