Limba romana pentru gimnaziu. Fonetica • Vocabular • Morfologie • Sintaxa

Limba romana pentru gimnaziu. Fonetica • Vocabular • Morfologie • Sintaxa
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 160
Format: 16,5x23,5
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Lucrarea Limba română pentru gimnaziu a fost realizată din dorinţa de a veni în întâmpinarea elevilor interesaţi să îşi verifice şi să îşi fixeze cunoştinţele de limba română, atât pe parcursul claselor V-VIII, cât şi în vederea pregătirii pentru evaluarea naţională. Volumul este structurat în şase capitole — Fonetică, Vocabular, Morfologie, Sintaxa propoziţiei, Sintaxa frazei şi Evaluare — şi este conceput în concordanţă cu programa şcolară în vigoare.

Elaborată după o îndelungată practică la catedră a autoarei, care i-a permis să observe dificultăţile întâmpinate de elevi în dobândirea cunoştinţelor de limba română, lucrarea cuprinde exerciţii tip grilă, care vizează verificarea informaţiei acumulate şi punctarea anumitor probleme apreciate ca fiind mai dificile. Alegerea acestui tip de exerciţii conduce la fixarea noţiunilor într-o manieră concisă, incitantă şi, în acelaşi timp, accesibilă şi atractivă.

Fiecare unitate este urmată de texte aplicative, care se constituie ca un adaos la exerciţiile cuprinse în manualele şcolare, precum şi de baremele de corectare corespunzătoare
Despre autor


Olga Popescu
OLGA POPESCU are gradul I didactic şi o îndelungată activitate în învăţământ de peste 28 de ani. S-a dovedit un reputat şi exigent cadru didactic, mulţi ani responsabil al ariei curriculare "Limbă şi comunicare" din şcoală, o profesoară a cărei bogată experienţă s-a reflectat în buna pregătire a elevilor săi, care au înregistrat succese constante la examene şi la olimpiadele şcolare. Preocupările profesoarei de a-şi face cunoscută propria experienţă s-au concretizat şi în publicarea unor lucrări şcolare auxiliare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec