Limba română - Literatură - Comunicare 2013 - Clasa a VIII-a - Caiet de exerciţii

Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-809-1
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 160
Format: 16x23

DESCRIERE

Acest caiet de exerciţii suplimentare se adresează atât elevilor cu certe performanţe la limba şi literatura română, cât şi celor care doresc să- şi îmbunătăţească rezultatele şcolare la această disciplină. De asemenea, lucrarea de faţă este un instrument util şi cadrelor didactice pentru lucrul la clasă cu elevii, în vederea fixării şi verificării cunoştinţelor acumulate.

Cuprinde:
• Exerciţii cu grade diferite de dificultate, care acoperă întreaga programă şcolară
• Imagini sugestive în concordanţă cu tema aleasă pentru fiecare unitate a cărţii
• Suport textual bogat, divers şi atractiv, care îi poartă pe elevi şi spre alte domenii, asigurând transdisciplinaritatea într-o manieră ludică
• Jocuri, rebusuri şi compuneri pe diverse teme
• Un capitol aflat la sfârşitul fiecărei unităţi şi intitulat Dovedeşte ca ştii mai mult!Acesta le solicită elevilor cunoştinţele de cultură generală şi îi pune în situaţia de a-şi dovedi competenţele acumulate la orele de şcoală sau în afara acestora, prin consultarea dicţionarelor sau a enciclopediilor, a surselor electronice de informare, a lecturii particulare etc.
• Prezentare grafică aerisită şi adecvată lucrului pe caiet
• Modele de subiecte pentru susţinerea Evaluării Naţionale şi sugestii de rezolvare a cerinţelor

Lucrarea le oferă elevilor şi cadrelor didactice sugestii pentru evaluările iniţiale şi un capitol cu exerciţii recapitulative, pregătind astfel examenele naţionale de la sfârşitul clasei a VIII-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0143 sec