Limba neogreaca. Curs practic + CD

Limba neogreaca. Curs practic + CD
Preț: 39,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 352
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Aflat la a treia editie, cursul practic de neogreaca pune la dispozitia celor interesati, pe linga materialul revizuit, un CD audio care permite o mai buna intelegere a particularitatilor fonetice ale limbii si insusirea unei pronuntii corecte.

„Filologul Valeriu Mardare este cunoscut in Romania prin traducerile din limba neogreaca si prin lucrarile sale lexicografice. Acest volum ofera cititorilor romani un excelent curs intensiv de limba neogreaca, structurat in 30 de lectii, insotit de un compendiu gramatical si de un microdictionar grec-roman/roman-grec.

Textele si lexicul prezinta ipostaze din viata cotidiana moderna, iar notiunile fundamentale de gramatica sint prezentate gradat si contrastiv; exercitiile, numeroase si variate, sint rezolvate la sfirsitul manualului. Prin calitatile sale stiintifice si didactice, prezentul curs intensiv este un instrument remarcabil pentru a invata limba neogreaca si, in acelasi timp, un ghid practic de traducere din limba romana in limba neogreaca.”
(Prof. univ. dr. Traian Diaconescu)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec