Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru pentru clasa a V-a - Ion Farcasanu - Farcasanu, Ion

Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru pentru clasa a V-a - Ion Farcasanu - Farcasanu, Ion
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Caietul de lucru pentru limba franceza completeaza cu exercitii moderne si antrenante manualul de Limba moderna franceza (L2) pentru clasa a V-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MEN 2017. La acesta se adauga Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice), descarcabil GRATUIT pe cdpress. ro

    Iata PRINCIPALELE ATUURI ale caietului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale si auxiliare scolare de calitate:
        Caietul de activitati pentru elevii din clasa a V-a este elaborat pe unitati tematice si prezentat intr-o forma deosebit de atractiva.
        Este realizat in conformitate cu noua programa scolara in vigoare.
        Intr-o abordare moderna, este incurajat lucrul individual, oferind elevilor o varietate de exercitii si spatii de lucru generoase, destinate exersarii notiunilor din manual.
        Caietul face parte dintr-un pachet educational extins, alcatuit din:

            - Manual de Limba franceza moderna (L2) clasa a V-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MEN 2017;
            - Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice) descarcabil GRATUIT pe www. clasadigitala. ro sau pe www. cdpress. ro

        Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

            - Ion FARCASANU, profesor de limba franceza, grad didactic I, Liceul Pedagogic "Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei nationale de specialitate din cadrul MEN, formator national, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare in cadrul comisiilor nationale MEN, CNEEIP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franta.
            - Angela-Gabriela LAPADATU, inspector de limbi moderne, ISJ Teleorman, profesor de limba franceza, doctor, grad didactic I, membru al comisiei nationale de specialitate MEN, formator national, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franta, pentru examenele DELF.

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec