Limba Franceza, limba moderna 2, manual pentru clasa a V-a. Contine si editia digitala (Ion Farcasanu, Angela-Gabriela Lapadatu) - Farcasanu, Ion

DESCRIERE

Manualul a fost declarat castigator in cadrul licitatiei organizate de Ministerul Educatiei Nationale in iulie 2017.

ata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:

Manualul este conceput ca o poveste a unei familii francofone din Romania, surprinse in contexte familiare de viata, ilustrate unitar. Personajele si actiunile lor fac parte din universul copiilor de 11-12 ani de astazi si sunt amuzante. Elevii intra in contact cu un vocabular actual si adecvat nivelului A1. 1.

Manualul contine aproximativ 80 de inregistrari audio de o calitate remarcabila, suport pentru activitatea de predare-invatare interactiva, ale caror transcrieri se regasesc integral la finalul manualului tiparit.

Manualul are 128 pagini, o forma grafica atractiva si originala, este tiparit pe hartie de foarte buna calitate.

Manualul includeactivitati de invatare cu grade diferite de dificultate, care permit personalizarea demersului didactic in functie de nivelul clasei, fiind relevante atat pentru elevii din mediul urban, cat si din cel rural. Continuturile morfo-sintactice sunt introduse natural, simplu, gradat si sistematizat printr-un demers comunicativ-actional;

Manualul este insotit de un pachet educational extins: Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice), descarcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro, acces GRATUIT la platforma educationala www. clasadigitala. ro (include numeroase materiale digitale descarcabile). Pentru pregatirea de performanta a elevilor care participa la concursuri scolare, va recomandam Caietul de lucru, asociat manualului.

Manualul este girat stiintific de prof. univ. emerit dr. Alexandra CUNITA, Universitatea din Bucuresti, de Inspectorul General MEN pentru limba franceza, prof. Manuela-Delia ANGHEL, de prof. dr. habilitat Monica VLAD, Universitatea "Ovidius” din Constanta, de prof. conf. dr. Iulia MATEIU, Universitatea "Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, de responsabilul serviciului de certificari si acreditari al Institutului Francez din Bucuresti Ruxandra BOITAN, de prof. limba franceza gr. I Cristina GRIGORE, autor de manuale de limba franceza si, nu in ultimul rand, de presedintele Asociatiei Romane a Profesorilor de Limba Franceza, prof. dr. Irina-Ofelia COSOVANU.

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

- Ion FARCASANU, profesor de limba franceza, grad didactic I, Liceul Pedagogic "Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei nationale de specialitate din cadrul MEN, formator national, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare in cadrul comisiilor nationale MEN, CNEEIP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franta.

- Angela-Gabriela LAPADATU, inspector de limbi moderne, ISJ Teleorman, profesor de limba franceza, doctor, grad didactic I, membru al comisiei nationale de specialitate MEN, formator national, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franta, pentru examenele DELF.

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec