Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a VII-a L2 (Roxana Veleanovici)

Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a VII-a L2 (Roxana Veleanovici)
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Limba franceza - caiet de lucru pentru clasa a VII-a - Limba 2 se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise.

Caietul de lucru contine notiuni de:
  Vocabular: geografia Frantei, animalele domestice si salbatice, plantele, Craciunul in Franta, castelele de pe Valea Loirei, mijloacele de transport, teatrul, gastronomia, povestile copilariei.

  Intelegerea textului scris: cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului francofon.
 
  Fonetica: reguli de pronuntie corecta

  Comunicarea orala si scrisa: dialoguri in situatii de comunicare uzuala, realizarea unei descrieri, naratiunea, e-mailul, scrisoarea, formularul, sloganul publicitar, interviul.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte, reconstituire a unor cuvinte, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

In conformitate cu programa scolara.


Nr. de pagini: 114
Anul aparitiei: 2017
Autori: Angela Soare, Roxana Veleanovici

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec