Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a VI-a. Editia a IV-a

Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a VI-a. Editia a IV-a
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VI-a

DESCRIERE

Limba engleza - Caiet de lucru pentru clasa a VI-a se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a mesajelor esentiale in comuncarea uzuala.

Caietul de lucru este structurat in trei parti:

Vocabularul - timpul liber, hobby-uri si activitai cotdiene, evenimente din trecut, membrii familiei, insusirile fizice si morale, localizarea obiectelor si a cladirilor in spatiu, imbracamintea, sanatatea, alimentatia, modalitati de a calatori, sporturile, instrumente muzicale, mediul inconjurator;

Gramatica - substantivul, verbul, articolul, pronumele, adjectivul, adverbul, prepozitia, cuvintele de legatura, conditionarele de tip 0 si 1, vorbirea indirecta;

Intelegerea textului scris - cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului anglo-saxon.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte/incorecte, reconstituire a unor cuvinte si enunturi, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

Autori: Cristina Mircea, Liliana Putinei
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 144
Format: 20x26
Editat de Arabella McIntyre-Brown

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec