Legislatia medierii Note, comentarii si explicatii

Legislatia medierii Note, comentarii si explicatii
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-127-0
Anul publicării: 2013
Pagini: 216
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Volumul Medierea conflictelor. Legislatia medierii reprezinta o analiza completa a legislatiei privind rezolvarea pe cale amiabila a conflictelor din toate domeniile vietii sociale, oferind explicatii intr-o maniera clara si coerenta privind aplicarea si interpretarea normelor care reglementeaza materia medierii.

Analiza facuta in carte este aplicabila tuturor domeniilor particulare ale medierii, de la spetele civile la cele penale, de la cele sociale la cele culturale, deoarece, desi intre acestea exista diferente, asemanarile le depasesc.

Subiectul si continutul practice ale lucrarii o recomanda atat mediatorilor, de formatie juridica, dar mai ales celor care nu au aceasta formatie, justitiabililor persoane fizice sau juridice care vor sa-si rezolve conflictele pe calea medierii, studentilor su profesiilor juridice – avocati, judecatori, procurori etc.

Lucrarea Medierea conflictelor. Legislatia medierii face corelarea dispozitiilor Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu cele ale legislatiei civile si penale interne, dar si cu cele ale legislatiei europene in domeniul medierii.
Date tehnice

Titlu: Legislatia medierii
Pret: 30,00 RON
ISBN: 978-606-673-127-0
Format: A5
Pagini: 216

Data aparitiei: Iulie 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.019 sec