Legislatia concurentei. Comentarii si explicatii

Legislatia concurentei. Comentarii si explicatii
Preț: 38,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 288
Categoria: Comercial

DESCRIERE

Comentariile şi explicaţiile pe care le veţi regăsi în paginile lucrării reprezintă o descriere a Legii concurenţei, supusă unui proces amplu de completări şi modificări în 2010 şi 2011, în care autorul a fost implicat în mod direct. Modificările şi-au propus să reformeze legislaţia în domeniul concurenţei în sensul alinierii cu normele în vigoare la nivelul Uniunii Europene, dar şi cu luarea în considerare a obiectivelor politicii de concurenţă din România.


Lucrarea se adresează tuturor celor care, în activitatea lor practică, îşi pun întrebări în legătură cu aplicarea prevederilor acestei legi, precum şi asupra corelaţiilor necesare cu numeroasele norme secundare emise de către Consiliul Concurenţei în aplicarea legii. Comentariile îşi propun să realizeze şi corelările necesare cu îndrumările şi practica jurisdicţională de la nivelul Uniunii Europene.
Pe lângă comentariul Legii nr. 21/1996 veţi găsi, la final, un glosar de termeni specifici dreptului concurenţei, o listă a actelor normative secundare din dreptul intern şi una a legislaţiei europene aplicabile.


978-606-18-0025-4
Data aparitiei: 19 Apr 2012
Nr pagini : 288

Autor: Mircea Valentin

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec