Legenda imemorială a Supremului Shiva

Legenda imemorială a Supremului Shiva
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 174
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Shiva Purana - legenda imemorială a Supremului Shiva - Editura Sapientia
Puranele, constituie o categorie de texte sanscrite sacre, o rememorare a traditiilor antice si primordiale, relatate de catre poeti regilor, cu ocazia sarbatorilor, adresate mai ales neinitiatilor, acelora carora Vedele nu le erau accesibile…
O, înţeleptule, nu există nimic asemănător ca valoare lui Shiva Purana în ceea ce priveşte purificarea fiinţei, mai ales în această epocă a tenebrelor.

Doar fiinţa umană inteligentă şi norocoasă, care a acumulat mari merite în vieţile sale anterioare, este atrasă către această Purana.

Această Shiva Purana este cea mai înaltă şi cea mai sublimă dintre toate vechile antologii.

Ea manifestă însăşi natura lui Shiva, de aceea merită să fie revelată şi înţeleasă chiar în această existenţă umană.

Citind-o sau ascultând-o recitată, fiinţa umană este binecuvântată de graţia divină, permiţându-i-se accesul la sfera de conştiinţă şi manifestare a lui Shiva.

Orice tentativă de a citi, recita sau cânta această operă este de dorit, iar cel care o va asculta cu atenţie şi iubire va putea să ducă la îndeplinire toate scopurile pe care şi le-a propus.

Cel care o va asculta, fie chiar şi o oră sau o jumătate de oră sau un sfert de oră sau chiar timp de o clipă, va fi astfel protejat de toate nefericirile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec