Legea atractiei pe intelesul tuturor

Legea atractiei pe intelesul tuturor
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 140
Format: 13x20

DESCRIERE

Poţi începe să trăieşti viaţa la care ai visat şi să fii fericit chiar în acest moment. Fiecare om poate avea tot ce-si doreste, pe toate planurile, deoarece Universul îi poate oferi tot ceea ce-i cere.

Aspiratiile personale sunt forme de energie care au capacitatea de a modela destinul unui individ. Recunoscută în toată lumea pentru discursurile sale motivationale, Sonia Ricotti evidenţiază în această carte câteva modalităţi practice de a atrage toate acele energii cu ajutorul cărora fiecare om îşi poate crea singur viaţa pe care o merită, descoperind astfel împlinirea spirituală.

Legea atracţiei pe întelesul tuturor abordează într-un mod simplu, accesibil, principiile care fac diferenta între succes si esec, între fericire si tristeţe.

Despre această lege universală ce determină ordinea în viata cotidiană s-a scris foarte mult în ultimii ani, în diferite lucrări care au avut în comun aceeasi concluzie: există niste mijloace prestabilite ce contribuie la schimbarea vieţii noastre, sub toate aspectele ei – social, profesional, spiritual, financiar etc.

Cartea Soniei Ricotti îsi atrage cititorii chiar de la primele pagini deoarece a fost concepută sub forma unui ghid de recunoaştere a credinţelor (convingerilor) care ne guvernează existenţa, cu scopul de a le modifica în funcţie de ţelurile noastre. Se produce astfel o purificare la nivel energetic, o eliberare si o redescoperire a Sinelui. Deoarece atragem din Univers numai acele energii pe care le proiectăm, vom reuşi să modelăm evenimentele pe care vrem să le trăim.

Odată însusite si aplicate corect, principiile atracţiei universale vor influenţa starea de sănătate, fericirea sau relatiile. Important este să rămânem concentrati asupra problemelor ce necesită o rezolvare imediată. De cele mai multe ori, oamenii îşi pierd interesul şi îşi îndreaptă atenţia asupra lucrurilor mărunte, lipsite de semnificaţie, iar acest lucru are efect de bumerang. Universul ne va trimite doar ceea ce am cerut. Legea atracţiei pe înţelesul tuturor te va învăţa să te eliberezi de gândurile şi convingerile negative şi te va ajuta să parcurgi toate etapele pentru a trăi viaţa pe care o meriţi.

CUPRINS:

Introducere
Legea Atracţiei

Pasul întâi
Hotărâţi-vă cu privire la ceea ce vă doriţi

Pasul doi
Alegeţi-vă gândurile şi sentimentele

Pasul trei
Păstraţi în minte ţelul final

Pasul patru
înlăturaţi semnificaţia

Pasul cinci
Detaşaţi-vă

Pasul şase
Iertaţi

Pasul şapte
Lăsaţi trecutul deoparte

Pasul opt
Fiţi recunoscători

Pasul nouă
Alegeţi-vă cu grijă prietenii

Pasul zece
Uniţi mintea, trupul şi spiritul

Pasul unsprezece şi cel din urmă
Permiteţi

Bucuraţi-vă de călătorie
Crearea păcii şi a abundenţei mondiale
Anexă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Inspiratie Divina - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0615 sec