Lectiile si scopul sufletului. Un indrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care va aflati aici

Lectiile si scopul sufletului. Un indrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care va aflati aici
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Un îndrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care vă aflaţi aici

Scopul şi lecţiile sufletului este o carte primită prin channeling, de către Sonia Choquette, de la ghizii ei spirituali, Emisarii celei de a treia rază. Aceste entităţi de Lumină, extrem de evoluate şi iubitoare, acţionează în mod special pentru a aduce clarificări, îndrumări şi sprijin tuturor sufletelor, ca să putem învăţa să devenim maeştri creativi ai vieţii pe care intenţionăm să o trăim pe Pământ.

Ghizii spun că Pământul este o „şcoală a sufletelor” şi că suntem aici pentru a învăţa câteva tehnici, ca să ne atingem scopul. Nu suntem aici doar ca să învăţăm aceste 22 de lecţii de bază ale sufletului, ci, după cum ne spun ghizii, să trecem prin patru stadii: elev, ucenic, calfă şi maestru. Fiecare lecţie este prezentată în aşa fel, încât oricine, la orice nivel ar fi, să poată urma instrucţiunile.

Urmând această cale, ni se deschide drumul spre a trăi ca fiinţe spirituale, care nu mai sunt constrânse de tiparele negative, ce ne leagă de egoul nostru. Aceste instrucţiuni rup, cu rapiditate, barierele şi îi vorbesc direct sinelui nostru autentic. Ghizii spun foarte clar că acum este timpul când să ne învăţăm lecţiile, să ne deschidem inimile şi să ne ridicăm vibraţiile pe planul pământesc. Evenimentele negative se vor amplifica, dacă energia noastră nu se modifică şi nu se înalţă la un nivel mai plin de iubire. Nu mai avem timp de pierdut!!!

Sonia Choquette este o scriitoare renumită în întreaga lume, povestitoare, vindecător vibraţional şi instructor spiritual al celui de-al şaselea simţ, căutată pe plan internaţional, pentru îndrumarea, înţelepciunea şi capacitatea ei de a vindeca sufletul. Este autoarea a nouă cărţi de mare succes, inclusiv Întreabă-ţi ghizii şi Ai încredere în propriile instincte, ca şi a numeroase programe audio şi pachete de cărţi de divinaţie. Sonia a studiat la Universitatea din Denver şi la Sorbona, în Paris şi deţine un doctorat în metafizică, obţinut la Institutul American de Teologie Holistică. Locuieşte în Chicago, împreună cu familia ei.

Website: www.soniachoquette.com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec