Lectii Esoterice II / 1910–1912

Lectii Esoterice II / 1910–1912
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2014
Pagini: 488
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Esoterismul, în toate timpurile, a cuprins o atitudine sufletească ce se afla în afara capacităţii obişnuite de viaţă şi de cunoaştere a epocii respective, o modalitate sufletească ce trebuia mai întâi cucerită, pentru care omul trebuia să se străduiască, să se dezvolte mai departe.

Rudolf Steiner s-a preocupat să le transmită oamenilor reuniţi în Societatea Antroposofică un esoterism corespunzător situaţiei spirituale a epocii noastre, epoca a cincea de cultură postatlanteană, relevând căile de dezvoltare esoterică creştină. În metodica drumurilor către esoteric a ascuns Rudolf Steiner protecţia pentru misteriu. Aceste drumuri sunt de aşa natură încât în pregătire, în ceea ce el numea studiul antroposofiei, stă forţa trezitoare pentru adevărata cunoaştere de sine a omului.

Lecţiile esoterice din acest volum, fundamentate pe esoterismul liber care se adresează spiritului uman, aduc clarificări esenţiale privind condiţiile de bază pentru dobândirea autonomă a cunoştinţelor despre lumea suprasenzorială.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec