Lectii de viata de la Freud

Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067192919
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 143

DESCRIERE

„The School of Life ofera solutii revolutionare prin care putem sa ne insusim tezaurul comun al cunoasterii umane.“ -- Independent on Sunday

Sigmund Freud este considerat parintele psihanalizei. Nascut in 1856, a profesat ca fiziolog, medic si psiholog si si-a petrecut cea mai mare parte a vietii la Viena. Ideile sale inovatoare sunt legate de inconstient, refulare, interpretarea viselor si metoda clinica de tratament prin dialog.

In acest volum veti gasi fragmente relevante din cele mai importante lucrari ale sale. Seria Lectii de viata din The School of Life alege cate un mare ganditor si pune accentul pe acele idei ale sale care au o insemnatate profunda pentru noi, cei de astazi. Cartile din aceasta serie demonstreaza ca voci importante din trecut inca au lucruri fundamentale de transmis generatiilor actuale.

Cartea de fata e semnata de prof. dr. Brett Kahr, cercetator in psihoterapie si sanatate mintala la Centrul de Sanatate Mintala Infantila din Londra. Este autorul mai multor lucrari si expert in psihoterapie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0143 sec