Lean In, Femeile, munca şi voinţa de a conduce

Lean In, Femeile, munca şi voinţa de a conduce
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-741-181-2
Anul publicării: 2015
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

UN PAS ÎNAINTE!

În prezent, în aproape întreaga lume bærbaţii continuă să deţină o majoritate covârşitoare a poziţiilor de conducere din guverne şi industrie, iar femeile încă nu-şi fac auzite vocile. Sheryl Sandberg încearcă să înlăture ideile preconcepute privitoare la viaţa şi alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul în care să-şi gestioneze eficient cariera şi să îmbine reuşitele profesionale cu împlinirea personală, artându-le, în acelaşi timp, bărbaţilor cum să îşi susţină mai bine partenerele, pentru a avea şi ei de câştigat. Un îndemn curajos şi încurajator pentru o lume mai bună.

 

„Sheryl oferă sfaturi practice privind gestionarea şi depăşirea provocărilor pe care le presupune ascensiunea în carieră. Lean In este o lectură fascinantă, spirituală şi plină de semnificaţie pentru femeile (şi bărbaţii) din orice generaţie.“        (Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

 

Lean In îmbină abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informaţiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai

bun din oameni. Cartea îi va ajuta pe toţi cititorii – în special pe bărbaţi – să devină lideri mai buni şi mai eficienţi.“        (Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook)

 

Sheryl Sandberg donează toate veniturile sale din vânzarea acestei cărți fundației Lean In, organizație nonprofit care încurajează femeile să-și urmeze ambițiile, și altor organizații care sprijină femeile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0541 sec